Menu
Your Cart

Протеинов шейк малина

Протеинов шейк малина
Ново
Протеинов шейк малина
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Протеинов шейк малина

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Протеинов шейк малина от серията Daily Delicious Beauty. Лесен и напълно ефикасен начин за попълване на липсващите звена, касаещи витамините и минералите в организма ни. Такъв тип хранителни, енергийни добавки са много популярни през последните десетилетия, като приготвянето им търпи промени във времето. Добавят се все по-нови елементи, както като съдържание, така и на вкус.

Много от вас обичат малини, затова сме се постарали да удовлетворим вашите желания. Подобни протеинови шейкове имаме с вкус на шоколад и ванилия, като останалите съставки са идентични като цяло.

За какво може да ви послужи протеиновият шейк малина

  • Дава допълнително енергия
  • Поддържа жизнения тонус
  • Допълва липсите на витамини и минерали
  • Действа ободряващо

Какво е съдържанието в една опаковка протеинов шейк малина

Както се вижда от името на този продукт, може да очакваме, че има протеини с растителен и животински произход. Те се разграждат от аминокиселините в организма ни за да станат полезна енергия. Друга важна съставка , на която искаме да ви обърнем внимание е колагена Verisol. Без нея не може да си представим как ще работят нашите мускули и стави. В заключение към всичко дотук изброено, вмъкваме витамини и микроелементи (магнезий, селен, мед и др.).

Тази хранителна добавка е подходяща както за активни спортисти, така и за възрастни хора, които полагат физически труд. Препоръчително е да се взема преди натоварването поне 30 минути. Тогава резултата е най-добър. Този продукт няма връзка с качване на телесна маса, а по-скоро за възстановителни цели. Приготвянето на протеиновият шейк малина е лесен, просто прочетете описанието на гърба опаковката.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад.  За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.