Menu
Your Cart

Магнезий добавка

Магнезий добавка
Магнезий добавка
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Магнезий добавка

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Магнезий добавка, изключително важна за всички мускули, в това число и сърдечния. Разбира се най-добре е да го приемаме с храната, която консумираме. Това са бобовите растения, спанак, ядки, салати и зърнени храни. Добър вариант би било те да са био продукти с малко химия в тях. Друг вариант да си набавите магнезий в организма е да пиете минерална вода, с богато съдържание на елемента. По принцип „твърдата“ вода е богата на магнезий противно на очакваното.

Къде в тялото ни има най-много магнезий

Изследванията показват, че в опорно двигателния механизъм има най-много. В костите най-вече и една трета в мускулите. В медицината, лекарите изписват медикаменти със съдържание на магнезий като хипотензивно, антиаритмично средство. И обратното. Дефицитът от магнезий води до редица сърдечни проблеми, защото е доказано, че там има двойно повече от този елемент, от която и да е част на тялото ни.

Какви са ползите от магнезий добавката

  • действа антиисхемично на тъканите на миокарда
  • намалява съкращаването на гладките мускули на микросъдовете
  • намалява напрежението на сърдечния мускул
  • поддържа съдовете здрави
  • предотвратява образуването на холестеринови плаки

Интересен факт е също, че всичките стени на кръвоносните съдове са снабдени с два пъти повече магнезий. Следователно дефицитът му води до много проблеми на кръвоносната система. Друго голямо предимство на този елемент в метаболизма е, че балансира калия и натрия на клетъчно ниво, което води до намаляване на стеснението на артериите и вените и по този начин се регулира кръвното налягане. 

Ежедневно имаме нужда от магнезий и цинк таблетки, особено за тези от вас, които се занимават активно със спорт. Също така при бременност и стрес тази добавка би ви свършила чудесна работа. Разбира се трябва да уточним, че количеството за всеки е строго индивидуално. Една капсула на ден профилактично е достатъчна, а за по-голямо количество се допитайте до вашия диетолог или личен лекар.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.