Menu
Your Cart

ПРОБИОТИЦИ

ПРОБИОТИЦИ

Най-използваните пробиотици, които може да намерите в нашия интернет магазин и подробно упътване как да ги пиете. Всички те са на билкова основа с натурален състав. Главното предназначение на пробиотиците е да балансират чревната микрофлора, ако имате проблем със стомаха и червата след лечение с антибиотици.

Марка: Корал Клуб
Супер Флора добре познат на българският пазар билков пребиотик, източник на жизненоважни фибри за храносмилателната система. Както при Активин капсули и тук основната съставка е инулин. Този елемент оказва най-голямо влияние на микрофлората в дебелото черво и изграждане на полезни бактерии в него. П..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Хранителна добавка Би Курунга е комплекс от пробиотици и пребиотици, които по естествен начин възобновяват чревната микрофлора, ако скоро или често сте приемали антибиотици. Към този синбиотичен комплекс сме добавили микроелемента цинк за да може храносмилателният трак да работи пълноценно. Освен то..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.