Menu
Your Cart

КОНТРОЛ НА ТЕГЛОТО

КОНТРОЛ НА ТЕГЛОТО

Защо е нужно да следим постоянно контрола на теглото теглото си? Какви мерки да вземем за да го регулираме? Какво трябва да знаем за храната без да е нужно да станем непременно диетолози? Как да постигнем перфектният баланс в приема и разхода на калории.  Толкова много въпроси на които знаем верните отговори.

Ацетил Л-Карнитин
Ново
Марка: Корал Клуб
Ацетил Л-Карнитин една добавка с няколко ефективни посоки на действие. Поддържа енергийният тонус на организма от една страна, а от друга помага за пренасянето на нервни клетки към вегетативната нервна система. По своята същност представлява биологична аминокиселина, която играе важна роля в обмянат..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Гъбена крем супа
Ново
Марка: Корал Клуб
Гъбена крем супа Дейли Делишъс, източник на растителни протеини и фибри, с малко калории. Това е бързо приготвена храна за заетите хора. Често може да видите туристи, които си носят подобен тип храна, като единственото условие е да имате под ръка гореща вода. Как се приготвя гъбена крем супаВсичко е..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Продуктът за отслабване Липостик Фит съдържа 4 опаковки. Във всяка от тях има по 15 сашета, като дневната доза е 1-2 сашета. Добре е да се пият 30 минути след хранене, разредени във вода или сок. Не е фатално да се пият и неразредени, тъй като вкуса им е приятен. Липостик Фит е нов продукт на българ..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Протеинов шейк малина
Ново
Марка: Корал Клуб
Протеинов шейк малина от серията Daily Delicious Beauty. Лесен и напълно ефикасен начин за попълване на липсващите звена, касаещи витамините и минералите в организма ни. Такъв тип хранителни, енергийни добавки са много популярни през последните десетилетия, като приготвянето им търпи промени..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Протеинов шейк манго и портокал
Ново
Марка: Корал Клуб
Протеинов шейк манго и портокал, приятна и балансирана напитка, която може да си приготвите за по-малко от минута. Така представен, продуктът е от последната ни серия наречена с името Daily Delicious Beauty. Съдържа цяла плеяда от полезни вещества, от които имате нужда всеки един ден. Какво е съдърж..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Протеинов шейк шоколад
Ново
Марка: Корал Клуб
Протеинов шейк шоколад, много вкусна и полезна добавка към вашето ежедневие. Това е най-пълноценната храна, която ще запълни липсващите депа във вашия организъм. Съдържа ценни съставки помагащи за всяка пълноценна диета. Енергията необходима за вашето ежедневие ви е осигурена само с един прием сутри..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Протеинови шейкове
Ново
Марка: Корал Клуб
Протеинови шейкове Daily Delicious Beauty с вкус на ванилия, най-лесния начин за усвояване на всички микроелементи и витамини. Те могат да бъдат с вкус на малина, шоколад или ягода в зависимост от вашите предпочитания. Нека да напомним че всъщност съставките като цяло са едни и същи, само есенцията ..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Хранителна добавка за отслабване
Ново
Марка: Корал Клуб
Хранителна добавка за отслабване Слим бай Слим за постигане на максимални резултати. Действа положително на лошият холестерол и бързо разгражда мазнините в тялото. Освен това доказано намалява нивата на кръвната захар. Освен всичко изброено се постигат много добри резултати в областта на дет..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.