Menu
Your Cart

АМИНОКИСЕЛИНИ

АМИНОКИСЕЛИНИ

Защо трябва да приемаме аминокиселини с храната или като добавка в продуктите на Корал Клуб. Тук ще намерите всички наши предложения, в които има аминокиселини, начин на приемане и какви са ползите от това. С други думи казано аминокиселините са част от обмяната на веществата. Подкрепят растежа на мускулите и помагат за съхранение и отдаване на енергията за да сме здрави и в перфектна форма.

Марка: Корал Клуб
Хранителна добавка Майнд Сет, още един натурален продукт от серията ни здравословни средства за човека. Много добре влияе на кръвоснабдяването на главния мозък, подобрява паметта и като цяло общата физиология на тялото (енергия, работоспособност и т.н.). Човек по-бързо мисли и има т.нар. услужлива п..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Котешки нокът е продукт, който засилва имунната система и подпомага дееспособността на организма. Съставките на продукта корен от репей, перуанска лиана и зелен чай, са имунокоректори и незаменими при безсилие и понижена активност. Общо укрепващото им действие, повишава енергийната сили на човешкия ..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Спирулина таблетки абсолютно натурален продукт без никакви допълнителни добавки. Използването на тези водорасли има корени в древността. Ацтеките в Южна Америка, както и някои племена в Африка са знаели за полезните свойства на спирулината, които те извличали от сушени водорасли. После приготвяли от..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Хлорела таблетки уникален натурален продукт създаден от микроводорасли хлорела без допълнителни добавки. Известна с своето антиоксидантното и детоксикационно действие хлорелата се използва за засилване на имунната система и подобряване дейността на храносмилателната система. Какви са характеристики..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.