Menu
Your Cart

АМИНОКИСЕЛИНИ

АМИНОКИСЕЛИНИ

Защо трябва да приемаме аминокиселини с храната или като добавка в продуктите на Корал Клуб. Тук ще намерите всички наши предложения, в които има аминокиселини, начин на приемане и какви са ползите от това. С други думи казано аминокиселините са част от обмяната на веществата. Подкрепят растежа на мускулите и помагат за съхранение и отдаване на енергията за да сме здрави и в перфектна форма.

Марка: Dragon
Био Спирулина на прах е хранителна съставка, изсушена при специални условия и годна за консумация под строг контрол. Като биологична единица, спиролината представлява едноклетъчно зелено-синьо водорасло, отглеждано в филтрирани и естествени води. След като изсъхне се смила на прах, който има тъмнозе..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Хранителна добавка Майнд Сет, още един натурален продукт от серията ни здравословни средства за човека. Много добре влияе на кръвоснабдяването на главния мозък, подобрява паметта и като цяло общата физиология на тялото (енергия, работоспособност и т.н.). Човек по-бързо мисли и има т.нар. услужлива п..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Котешки нокът е продукт, който засилва имунната система и подпомага дееспособността на организма. Съставките на продукта корен от репей, перуанска лиана и зелен чай, са имунокоректори и незаменими при безсилие и понижена активност. Общо укрепващото им действие, повишава енергийната сили на човешкия ..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Здравница
Свински желатин за подпомагане вътрешните влакна и клетките и най-вече с благоприятен ефект върху съединителната тъкан на организма. На практика този продукт предотвратява увреждането на ставите и тяхното възстановяване. Общите ползи за човека са същите като телешкия желатин с малки допълнения към н..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Спирулина таблетки абсолютно натурален продукт без никакви допълнителни добавки. Използването на тези водорасли има корени в древността. Ацтеките в Южна Америка, както и някои племена в Африка са знаели за полезните свойства на спирулината, които те извличали от сушени водорасли. После приготвяли от..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Здравница
Телешки желатин за здрави сухожилия и стави и един по-добър двигателен живот. Всичко това може да го постигнете с тази изключително полезна добавка на достъпна цена. Какви са ползите от телешкия желатинПодпомага работата на сърцетоПодобрява обмяната на веществатаУкрепва сухожилията и подобрява тяхна..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Хлорела таблетки уникален натурален продукт създаден от микроводорасли хлорела без допълнителни добавки. Известна с своето антиоксидантното и детоксикационно действие хлорелата се използва за засилване на имунната система и подобряване дейността на храносмилателната система. Какви са характеристики..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.