Menu
Your Cart

ВОДА

ВОДА

Хранителни добавки за хидратиране на организма, както и портативен тестер с таблетки за д аопределите стойностите на pH/Cl на водата във вашия дом. Това е най-важната част от живота без която не можем всеки час. Пиенето на качествена вода е повече от наложително, затова е нужно да следим всичко в тази посока. В тази категория предлагаме също пластмасови шишета от най-висок клас.

Марка: Корал Клуб
Минерална добавка Корал Майн, за уникално пречистване на водата от хлор. Активните съставки в пакетчетата са оситнен прах от корал и аскорбинова киселина. Произвежда се в Япония, където се извлича от корал склерактиния. Това едно от малкото места в Японско море, където се култивира тези лечебни орга..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Хидратиране на организма с ХидроМакс, здравословен комплекс от хранителни добавки за всеки. Поддържа и следи алкалният и водно-солевия баланс на водата която пием от чешмата или закупена в бутилка от магазина. Дори качеството да не е на високо ниво, тези таблетки в пакета ХидроМакс ще балансират физ..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.