Menu
Your Cart

ПАКЕТИ ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ

ПАКЕТИ ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ

Пакети за здравословен живот представени от Корал Клуб. Най-добрите комбинации от продукти, които може да намерите на пазара. Съобразени са по категории, така че да изпълнят основното си предназначение. Важна е последователността на прием, съобразена с начина ви на хранене (диета).

Марка: Корал Клуб
Изчистване от паразити Парашилд е пакет, който служи за премахване и защита на неканените гости в нашия организъм. Комплектът съдържа всичко необходимо за човешкото тяло от растителни екстракти, витамини, минерали до пробиотици. Ще направим едно уточнение, че става дума за хранителни добавки, а не з..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Коло Вада е най-новата програма, която в момента е хит на пазара. Целта е да изчисти тялото на човека от всички паразити и токсини и с това да подобри здравето и работоспособността му. Разработката на целия пакет е на канадски учени, като в състава на добавките влизат само натурално чисти съставки. ..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Коло Вада Лайт е цялостна програма за последователно чистене на човешкото тяло от паразити. Всичко се случва по естествен начин, и в края си храносмилателната система възобновява своето предназначение. Разработена е от Алберт Зер и по нищо не отстъпва на останалите методи на детокс. Системата е дост..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Пакет добавки за имунитет, цялостно решение за защита на човешкото тяло от вируси и бактерии. Препоръчва се за хора, които искат да засилят защитните си сили, когато по естествен начин не могат да направят това. Добавките са приготвени само от натурални продукти и имат за цел да ускорят процеса на р..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Природни добавки Нутрипак, най-ценните вещества за подпомагане на човешкия организъм. Оказва влияние върху най-важните системи като: храносмилателна, сърдечно съдова, имунна и нервна системи. Помага на всички регенерационните и обменни процеси на клетъчно ниво. Какви натурални добавки влизат в пакет..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Програма Здрави черва, нова разработка на Корал Клуб, отнасяща се до цялостната профилактика на храносмилателния тракт. В нея влизат продукти, които вече са познати на българския пазар, но последователността на приема не е усъвършенстван. Защо е важно да изпълним програма здрави черваНа първо място ..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Хидратиране на организма с ХидроМакс, здравословен комплекс от хранителни добавки за всеки. Поддържа и следи алкалният и водно-солевия баланс на водата която пием от чешмата или закупена в бутилка от магазина. Дори качеството да не е на високо ниво, тези таблетки в пакета ХидроМакс ще балансират физ..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Хранителни добавки за Ментална сила, програма целяща да развие всички функции на мозъка, а именно услужлива памет и приемане на повече познание в областите, които ви вълнуват. С други думи казано да възбуди мозъчните клетки, така че да нямате чувството, че постоянно нещо забравяте. Самите добавки ги..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Хранителни добавки за сърце C Pack, всички съставки в един цял комплект. Опаковката е за активното подхранване на сърдечния мускул, като изпълва с енергия клетките му. Поддържа нормалния тонус на сърцето, следователно е полезен за цялата кръвоносна система. В този продукт е постигнато идеално съчета..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.