Menu
Your Cart

Пакет добавки за имунитет

Пакет добавки за имунитет
Пакет добавки за имунитет
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Пакет добавки за имунитет

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Пакет добавки за имунитет, цялостно решение за защита на човешкото тяло от вируси и бактерии. Препоръчва се за хора, които искат да засилят защитните си сили, когато по естествен начин не могат да направят това. Добавките са приготвени само от натурални продукти и имат за цел да ускорят процеса на регенерация на клетъчно ниво и от там да накарат имунната ни система да заработи на макс.

Какво съдържа пакета добавки за имунитет

  • Липозомен Витамин С 1 опаковка,100 мл
  • Липозомен Витамин D3 1 опаковка, 60 мл
  • Кора от мравчено дърво със селен 1 опаковка, 90 капсули
  • Масло от черен дроб на акула 1 опаковка, 60 капсули
  • Корал-Майн 3 опаковки, 30 сашета

Подробна информация за състава на всеки един елемент на пакета добавки

Липозомен Витамин С в основата си представлява аскорбинова киселина, която по-лесно се приема от клетките благодарение на липозомната технология. Успешно въздейства не само при грипни състояния, но и при по-тежки вирусни инфекции. За щастие се приема по-често като профилактика, което е добре да се знае. Добре е да не се прекалява с употребата на Липозомен Витамин С, а само в рамките на 30 дни, защото ефекта му намалява.

Липозомен Витамин D3, биодостъпен за клетките в нашето тяло, следователно добре се усвоява. Има висока бионалитичност с натурален произход. Идеята тук е витамин D да активира имунните клетки и да помогне за по-доброто усвояване на микроелементите калций, фосфор и магнезий до костите. Както е известно Витамин D се приема най-много от слънчевите лъчи, като по този начин увеличава съпротивителното действие на нервните клетки, които спират стреса.
Кора от мравчено дърво със селен, уникален природен източник срещу патогенни микроорганизми. Представлява синергичен комплекс от Витамин C и селен, комбинация възбуждаща имунитета. Използва се често срещу различни възпаления в тялото.

Масло от черен дроб на акула, натурален продукт извлечен от океански акули. Има антихипоксично и антиоксидантно действие. Използва се най-вече за заздравяване на рани и отстраняване на много от патогените в човешкото тяло.

Корал-Майн може би най-ценната съставка от целия пакет. В нея има голямо разнообразие от микроелементи, подпомагащи действието на всички физиологични процеси в тялото. Друго свойство е регулирането на минералният и алкален баланс, като по този начин подобряват сетивните рецептори при възрастните хора.  
В заключение искаме да подчертаем, че в пакета добавки за имунитет може да си ги поръчате по отделно, но тогава цената ще е различна. Възползвайте се от това наше предложение за да сте здрави дълго време.  Приемът е за 30 дни, но прочетете преди да започнете пълното описание и начина на приемане.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това.
 Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад.
За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.