Menu
Your Cart

ЗДРАВО СЪРЦЕ

ЗДРАВО СЪРЦЕ

Здраво сърце като на спортист, това е мечтата на всеки човек. Сигурно се питате каква е тайната за това и отговорът е повече от логичен. Спортни упражнения, питателна храна (правилна диета) и нашите добавки. Точна формула за здраво сърце няма, но когато душата е чиста, всичко останало се нарежда от само себе си.

Добавка за здраво сърце Таурин
Ново
Марка: Корал Клуб
Добавка за здраво сърце Таурин е аминокиселина, която се използва за регулиране на кръвната захар и холестерола, поддържа структурата на клетките, намалява тревожността, подобрява функциите на сърцето, предотвратява мускулни спазми,повишава физическата активност. Най-големи количества от таурин има ..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Коензим Q10
Ново
Марка: Корал Клуб
Хранителната добавка Коензим Q10 позната още с името убихинон-10 взема дейно участие в производството на клетъчна енергия. Това е много важно за работата на черния дроб, бъбреците и най-вече сърцето. Масово започва да се прилага в САЩ още от 2004 година и няма доказани странични ефекти. Коензим Q10 ..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Лецитин
Ново
Марка: Корал Клуб
Лецитин е комплексна хранителна добавка, така необходима за вашето здраве. Той присъства във всички клетки и техните мембрани в частност, един от „строителните“ и материали. Основните компоненти в лецитина са холин и инозитол, отговарящи за работата на главния мозък. Холинът е прекурсор на молекулит..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Хранителна добавка Аква Окс е комбинация от четирите най-мощни оксиданти, които взети заедно, повишават общата работоспособност и укрепват човешкото тяло. Освен това има много добро влияние върху централната нервна система и кръвоносната система. Друго важно предимство на това наше предложение е, че..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Хранителна добавка Пентокан
Ново
Марка: Корал Клуб
Хранителна добавка Пентокан с активна съставка Калий. Отговаря за обмяната на веществата на клетъчно ниво. Когато разтворите таблетка с ПентоКан във вода се образуват две устойчиви състояния: аскорбат и цитрат.  С тяхна помощ се усвоява калия до 97% , което е повече от достатъчно. Какви са свой..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Хранителни добавки за сърце C Pack, всички съставки в един цял комплект. Опаковката е за активното подхранване на сърдечния мускул, като изпълва с енергия клетките му. Поддържа нормалния тонус на сърцето, следователно е полезен за цялата кръвоносна система. В този продукт е постигнато идеално съчета..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Циркуфит за разширени вени, хранителна добавка с доказан ефект. Облекчава болката в мускулите както на ръцете, така и на краката. Има тонизиращ ефект и може да се взема целогодишно. Какво представлява ЦиркуФитТова е комбиниран продукт на растителна основа, който заздравява стените на кръвоносните съ..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.