Menu
Your Cart

Защита от електромагнитни лъчения

Защита от електромагнитни лъчения

Защита от електромагнитни лъчения, които се създават от всички уреди и устройства в домакинството. Най-важните високо технологични "аксесоари" с които ще се предпазите от всички вредни влияния. Става въпрос за микровълнови печки, смартфони, таблети, лаптопи, радиопредаватели и др. Нашите продукти са ефикасни и ергономични, не се забелязват и не пречат по никакъв начин във вашето ежедневие.

Защита от електромагнитни вълни
Ново
Марка: Корал Клуб
Защита от електромагнитни вълни с Неутроник МГ-04. Това е средство за индивидуална защита на всеки един излъчвател на такъв тип лъчение. Както е известно човешкото тяло е изложено на всякакъв вид лъчения още от създаването на цивилизацията. Всяко такова въздействие си има своята специфика или с друг..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Неутроник 5GRS срещу електромагнитни излъчвания
Ново
Марка: Корал Клуб
Неутроник 5GRS срещу електромагнитни излъчвания, важен аксесоар за всеки електроуред, който предава такива вълни. Със специалните си вградени компоненти и антени отблъсква или разсейва тези лъчи и не дава възможност те да проникнат в нашето тяло. Добре е да се знае какво причиняват тези излъчватели ..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Предпазване от електромагнитни вълни
Ново
Марка: Корал Клуб
Предпазване от електромагнитни вълни с Неутроник МГ-03, продукт от най-ново поколение, включен в последната ни серия на Корал Клуб. Представлява лепенка, в която има вграден микрочип и антени, които защитават от вредното влияние на излъчването им. Нека отбележим, че това трябва да присъства на всеки..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Устройство срещу електромагнитни вълни
Ново
Марка: Корал Клуб
Устройство срещу електромагнитни вълни Неутроник МГ-04M за индивидуална защита за всеки излъчвател. Представлява специална антена във вид на лепенка. Слага се върху предназначеното за целта място, като успява да разсее или отклони всички влияния в този спектър на действие. Списък на уредите, за коет..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.