Menu
Your Cart

Минерална добавка Корал Майн

Минерална добавка Корал Майн
Минерална добавка Корал Майн
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Минерална добавка Корал Майн, купи от линка в описанието

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Минерална добавка Корал Майн, за уникално пречистване на водата от хлор. Активните съставки в пакетчетата са оситнен прах от корал и аскорбинова киселина. Произвежда се в Япония, където се извлича от корал склерактиния. Това едно от малкото места в Японско море, където се култивира тези лечебни организми. Цялото тяло на корала се състои от втвърдени минерални соли, образувани от солеността на морето.

Натрупванията са уникални, от което се обуславят неговите елементи като магнезий, калций, калий, фосфор и др. Точно те са лековити за човешкият организъм, стига да се дозира правилно цялата консистенция. Природата винаги ни е помагала, както в този случай. Дарява ни с цял комплекс от минерали подготвени по уникална рецепта на прах.

За какво помага минерална добавка Корал Майн

  • Оптимизиране на нивото на рН в устата
  • Балансиране на кръвното налягане и пулса
  • За профилактика на артрити и остеопороза
  • Възстановяване на мускулна маса и костна система
  • За по добра отделителна система(бъбреци)
  • За гладка и еластична кожа

Кои са основните елементи в минерална добавка Корал Майн

На първо място калций и фосфор за здрави кости и съединителна тъкан. Магнезий за силни и здрави мускули, сърдечния ритъм и кръвоносни съдове.  Натрий за по-добра белтъчна обмяна и мускулна възбудимост. Калий помага за по-голяма мускулна проводимост, стабилно артериално налягане и алкално – киселинния баланс. Всичките елементи взаимодействат по правилния начин с водата за да се получи желаният за нас лечебен ефект. Ако разгледате подробно нашият онлайн магазин ще намерите още една полезна добавка Майнд Сет, за да завършите както трябва вашият здравословен цикъл.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад.  За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.