Menu
Your Cart

ПНМК И ФОСФОЛИПИДИ

ПНМК И ФОСФОЛИПИДИ

ПНМК и Фосфолипиди жизненоважни за човешкото тяло, в което влиза микроелемента фосфор.Те не могат да се произведат от организма ни и затова е необходимо да се пият като хранителна добавка. Предлаганите от нас продукти в тази категория са на практика есенциалните вещества , които трябва да се приемат по време на хранене. Те участвтват в строежа на всички мембрани и обвивки на органите.

Марка: Корал Клуб
Добавка за деца Омега 3 с вкус на портокал, това е отговорът на въпроса, как да накараме злоядо дете да се храни. Особено ако малчуганът е твърде малък и доста капризен. Въпреки всичко малцина са тези, които не обичат портокал. Комбинацията от рибено масло, омега 3 масни киселини, ейкозапентаенова и..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Лецитин
Ново
Марка: Корал Клуб
Лецитин е комплексна хранителна добавка, така необходима за вашето здраве. Той присъства във всички клетки и техните мембрани в частност, един от „строителните“ и материали. Основните компоненти в лецитина са холин и инозитол, отговарящи за работата на главния мозък. Холинът е прекурсор на молекулит..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Природни добавки Нутрипак, най-ценните вещества за подпомагане на човешкия организъм. Оказва влияние върху най-важните системи като: храносмилателна, сърдечно съдова, имунна и нервна системи. Помага на всички регенерационните и обменни процеси на клетъчно ниво. Какви натурални добавки влизат в пакет..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.