Menu
Your Cart

Природни добавки Нутрипак

Природни добавки Нутрипак
Природни добавки Нутрипак
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Природни добавки Нутрипак

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Природни добавки Нутрипак, най-ценните вещества за подпомагане на човешкия организъм. Оказва влияние върху най-важните системи като: храносмилателна, сърдечно съдова, имунна и нервна системи. Помага на всички регенерационните и обменни процеси на клетъчно ниво.

Какви натурални добавки влизат в пакета Нутрипак

  • Люцерна - 1 опаковка 120 капсули
  • Премиум Спирулина - 1 опаковка 200 таблетки
  • Лецитин - 1 опаковка 120 капсули
  • Омега 3/60 - 1 опаковка 30 капсули
  • Би-Курунга - 1 опаковка 90 таблетки
  • Корал-Майн - 3 опаковки 30 сашета

Какви са предимствата на добавките Нутрипак

Корал Люцерна е богата на най-важните микроелементи желязо, калций, фосфор, сяра, магнезий, силиций, калий, както и на техните производни. Високата концентрация на прах и сок от люцерна стимулира работата на бъбреците и черния дроб, както и някои заболявания на стомаха. Лесно се приема от организма, заради достатъчния брой витамини и минерали в нея. В натурално състояние е най-добре да консумирате кълнове от люцерна.

Премиум Спирулина натурална добавка без примеси. Спирулинат акато цяло е богата на растителни протеини и редица антиоксиданти. В състава си има витамините С, Б, Е както и бета-каротен. Има благоприятно въздействие върху регулиране на килограмите при хора с такъв проблем, като подобрява метаболизма им. 

Корал Лецитин богато съдържание на фосфолипиди, които са градивния елемент на клетките. Известно е, че те са изграждащата се част на всички мембрани, включително нервните клетки в главния мозък.

Омега 3/60 е получен по естествен начин от морската риба, източник на полиненаситени мастни киселини. Важно е да се знае за тази съставка че участва в синтеза на хормонално ниво и помага за баланса на холестерола в кръвта. Омега-3 е най-важен за функциите на главния мозък.

Би-Курунга природен синбиотик, в който има цинк. Предназначен е за микрофлората на червата, тяхната перисталтика и като цяло за храносмилателната система. В допълнение може да напишем че засилва цялостния имунитет.

Корал-Майн може би най-ценната съставка от природните добавки Нутрипак. В нея има голямо разнообразие от микроелементи, подпомагащи действието на всички физиологични процеси в тялото. Друго свойство е регулирането на минералният и алкален баланс, като по този начин подобряват сетивните рецептори при възрастните хора.  Прочетете описанието към пакета Нутрипак, който е за 30 дни.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това.
Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад.
За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.