Menu
Your Cart

Лецитин

Лецитин
Ново
Лецитин
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Лецитин

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Лецитин е комплексна хранителна добавка, така необходима за вашето здраве. Той присъства във всички клетки и техните мембрани в частност, един от „строителните“ и материали. Основните компоненти в лецитина са холин и инозитол, отговарящи за работата на главния мозък. Холинът е прекурсор на молекулите на невротрансмитера ацетилхолин, участващ в много процеси , включително за координацията и паметта. Инозитолът  е захарен алкохол, който трябва да присъства в мозъчните клетки, както при човека, така и при всички бозайници. Отговаря за ориентацията и действа успокояващо срещу нервни атаки.

За какво служи добавката Лецитин

  • При проблеми със сърдечно съдовата система
  • Отслабване на паметта и хронична умора
  • При големи физически натоварвания
  • Чернодробни нарушения
  • Кожни Проблеми

Лецитинът активно участва в работата на кръвоносната система и в частност сърцето. Влияе положително на нивата на холестерин в кръвта и кръвното налягане. Участва в обмяната и разграждането на мастните киселини, като помага за по-бързото освобождаване на липиди от черния дроб. С други думи казано възстановява чернодробната тъкан, когато тя е нарушена от дълготрайна употреба на алкохол, наркотици или антибиотици.

Конкретно добавката лецитин играе важна роля при защитните сили на организма ни. Стимулира функциите на лимфоцитите и макрофагите, защитниците ни срещу много хронични заболявания. Именно те образуват антителата и стимулират синтеза и активността на фагоцитите.

Друг важен момент, за който лецитина има участие е при вътреутробното развитие на детето. По-конкретно за неговото умствено развитие, дори и след раждането.

Един от важните за човека антиоксидант, лецитина защитава кожата от свободните радикали. Добавката активира мастната обмяна и възбужда формирането на нови кожни клетки. По този начин епидермиса е гладък и свеж на вид, без дори да е подхранен с повърхностни кремове.
През последните години лецитинът като хранителна добавка стана много модерен, макар че се намира в натурален вид, както в  животинската храна, така и при растителната такава. В бобовите култури, при соята и слънчогледа има доста от него. Няма конкретна дозировка, колко милиграма дневно трябва да присъства във вашата диета, но се очаква да е около 25 гр.

Разбира се не трябва да се подхожда едностранно в такива случаи, защото освен него е добре да подходите комплексно към здравето си  и да приемате хранителни добавки за сърце C Pack. Незаменим приятел във всичко е спорта и разходките сред природата.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.