Menu
Your Cart

ДОБРО ЗРЕНИЕ

ДОБРО ЗРЕНИЕ

Няма човек на Земята, който да не иска да има добро зрение. Както е известно чрез него човек приема 80% от информацията на всички рецептори. Всички добавки в тази категория са с натурален състав и са произведени с профилактична цел. За да имате прекрасно очно здраве е необходимо да ги съчетаете с подходящи храни.

Добавка за добро зрение
Ново
Марка: Корал Клуб
Добавка за добро зрение Фикотен, за тези от вас, които искат да имат орлов поглед до дълбоки старини. Много полезен продукт, като се има предвид колко е важно да си запазим тези рецептори, тъй като приемат 80% от информацията случваща се около нас. Опаковката, която ви предоставяме е за 30 дни, като..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Хранителна добавка за подобряване на зрението
Ново
Марка: Корал Клуб
Хранителна добавка за подобряване на зрението Визи-Прайм, когато имате проблеми с очите. Със сигурност ще ви помогне да запазите вашето остро зрение, дори с напредване на възрастта. Съставките в този продукт компенсират недостига на съединенията, които влияят на доброто зрение. Освен това зрителната..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.