Menu
Your Cart

ЗДРАВИ СТАВИ И КОСТИ

ЗДРАВИ СТАВИ И КОСТИ

Здрави стави и кости нужда от хранителни добавки за пълноценната им употреба. Това са вещества произведени по високо технологичен начин и природосъобразни. Кои храни заместват и каква диета е нужно да спазвате за да сте подвижни и трудоспособни много години. Само своевременната грижа за костите и ставите ще ви гарантира избягване на болести по опорно двигателния апарат.

Марка: Корал Клуб
Добавка за стави Би-Лурон, иновативен продукт на базата на хиалуроно и хондроитиновата киселина. Предназначението му е за хора на всяка възраст, които имат проблеми с хрущялната „смазка“. Нова технология, която активира произвеждането на собствена синовиална течност, която е разположена в ставната к..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Добавка за стави Босвелия
Ново
Марка: Корал Клуб
Добавка за стави Босвелия е индийска билка, която се използва за при подагра, ревматоиден артрит, намалена минерална плътност на костите (остеопороза), за успокояване на болки в ставите, подувания, скованост, болки в мускулите и гърба, увеличава устойчивостта на организма при възпаления и прави по-г..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Добавка калций
Ново
Марка: Корал Клуб
Добавката калций една от най-важните за човешкия организъм. Ако прочетете внимателно съдържанието ще забележите още няколко микроелемента, от които магнезия се откроява. Калций без магнезий добавка не може, както и обратното. Винаги вървят заедно, защото по-добре се усвояват от чревния трак. Недости..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Колагенови пептиди за здрава кожа
Ново
Марка: Корал Клуб
Колагенови пептиди за здрава кожа без бръчки, гладка лъскава коса и здрави нокти. Това не е всичко разбира се, защото ползите за костите, ставите и мускулите са наистина големи. Опаковката която ви предоставяме е за един месец, но това не означава, че сте спрели процесите на стареене. Напротив, гриж..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Хранителна добавка за стави
Ново
Марка: Корал Клуб
Хранителна добавка за стави Флексикор, помага при всички проблеми с опорно двигателния апарат. Тези неприятни въздействия не се появяват веднага, а постепенно. Понякога в началото не им обръщаме сериозно внимание и си мислим, че ще отминат. Когато организмът е млад, това може и да се получи, но с на..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.