Menu
Your Cart

Коло Вада

Коло Вада
Коло Вада
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Коло Вада

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Коло Вада е най-новата програма, която в момента е хит на пазара. Целта е да изчисти тялото на човека от всички паразити и токсини и с това да подобри здравето и работоспособността му. Разработката на целия пакет е на канадски учени, като в състава на добавките влизат само натурално чисти съставки. Преди да пристъпите към самото изчистване е добре да знаете, как всъщност действа този продукт.

Принцип на действие на Коло Вада

Както често се случва в природата, всичко е просто и ясно. Тук има два аспекта, които трябва да се съблюдават. Първо диета и паралелно с това приема на добавката Коло Вада.

Какво представлява диетата по време на приема на добавката Коло Вада

Тя не е нищо особено и както повечето такива трябва да се избягват определени храни. Никакви пържени и мазни храни, месо, яйца и мляко (веганска диета), ограничете се до минимум на всички сладки тестени изделия. Избягвайте през тези две седмици да консумирате полуфабрикати, бульони, изкуствени добавки и сол. Консумирайте много вода (2-3 литра дневно), чай, плодови фрешове.

Прием на добавката Коло Вада

Етапите на приложение сме ги разделили на три части:

  • Подготовка или въведение
  • Прочистване същинска част
  • Възстановяване преминаване към нормален режим

Подготовката протича седем дни, като сутрин и вечер се приема пакетче номер 1. От едната му страна може да прочетете какво съдържа то. В топла чаша вода разтваряте съдържанието и го изпивате. Като пример за закуска може да предложим сутрин плодове, а вечер зеленчукова салата. Идеята тук е да се приспособи тялото ви към същинското прочистване на храносмилателната система. То продължава четири дни през които вземате таблетки номер 2 отново сутрин и вечер по една.

Изследванията показват, че най-добри резултати се постигат, когато пиете само вода и фрешове. Може да добавите добавка за сила Н 500 за да нямате липса на енергия. Всичко това е необходимо за да облекчим максимално червата и да им дадем възможност да изхвърлят отлаганията по стените им. Завършваме целият цикъл с трети етап, а именно възстановяване и преминаване към нормални хранителни навици.

Тук трябва да отбележим, че приема на таблетки номер 3 е само три дни, сутрин и вечер. Отново обръщаме внимание на храната. Сутрин са плодовете, а вечер зеленчукова салата. При необходимост включете междинни закуски сутрин и следобед. Нормално е да отслабнете от 4 до 10 кг, в зависимост от вашето телосложение и други фактори. Част от тях ще си ги възвърнете постепенно, след като се захраните по правилния начин.

Ако спазите всичко написано по-горе, ще направите пълен детокс на тялото си. Препоръката ни е да го правите два пъти годишно, след като усетите ползите от тази т.нар. профилактика. Друго важно нещо , което трябва да знаете и разбира се да не се притеснявате, че този продукт има разхлабващо действие за червата ви, цвета на изпражненията, особено в началото ще са жълти, което е знак че всичко протича правилно. В сайта имаме още добавки, които може да включите във вашата детоксикация, но това е най-доброто в момента на пазара за здравословни храни. И едно уточнение, не предлагаме нищо, което вече не сме изпробвали лично и не сме сигурни, че има ефект. Програма Коло Вада се прилага с още два продукта Корал Майн и Н-500, които се борят с детоксикационната криза.

В програмата Коло Вада са включени най-важните пробиотици (лакто и бифидобактерии), за възстановяване на чревната микрофлора. Синтезът на витамините и минералите, които са в храната се усвояват правилно, с което се подобрява чревната перисталтика. 

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. 

За повече информация и подкрепа за приложението на програма Коло Вада свържи се с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Тагове: Коло Вада
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.