Menu
Your Cart

Ацетил Л-Карнитин

Ацетил Л-Карнитин
Ново
Ацетил Л-Карнитин
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Ацетил Л-Карнитин

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Ацетил Л-Карнитин една добавка с няколко ефективни посоки на действие. Поддържа енергийният тонус на организма от една страна, а от друга помага за пренасянето на нервни клетки към вегетативната нервна система. По своята същност представлява биологична аминокиселина, която играе важна роля в обмяната на веществата.

Каква е разликата между Ацетил Л-Карнитин и Л-Карнитин

Като цяло става въпрос за една и съща добавка, с тази разлика , че при Ацетил Л-Карнитин участва мулекула съдържаща оцетна киселина. На пръв поглед изглежда несъществено, но се променят биохимичните свойства на този продукт. Това се отразява най-вече на нервната система.

За какво може да послужи добавката Ацетил Л-Карнитин

  • Поддържа умът ви свеж и в добра кондиция
  • Доставя допълнително енергия
  • Топи подкожните мазнини
  • Намалява теглото

От всичко написано досега, трябва да се знае най-важното, а именно, че Ацетил Л-Карнитин трябва да се приема заедно с подходящата за целта диета. Само тогава ще постигнете истинска полза и естествено отслабване. Друг важен момент е, да правите такива упражнения (за тази част на тялото) където искате да стопите най-много мастни натрупвания. Безспорно енергията ви ще бъде много голяма, за това трябва да я изразходите както трябва. Тази добавка е ефективна също за хората полагащи интелектуален труд.Може да се каже че действието и наподобява енергийна напитка портокал и манго например, но без есенцията в него.

Държи будно дълго време вашето съзнание, особено при по-възрастните хора. Укрепва имунната система и ускорява антибактериалната активност на лимфоцитите. Л-Карнитинът пренася триглицеридите през клетъчните мембрани, като по този начин топи мазнините. Хранителната добавка защитава от продължителни нервни натоварвания и стрес. Препоръчителната доза е по две таблетки на ден на 12 часа прием. Всичко трябва да стане в рамките на един месец. Ако имате нужда от повече енергия, може да повторите всичко.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.