Menu
Your Cart

Протеинов шейк манго и портокал

Протеинов шейк манго и портокал
Ново
Протеинов шейк манго и портокал
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Протеинов шейк манго и портокал

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Протеинов шейк манго и портокал, приятна и балансирана напитка, която може да си приготвите за по-малко от минута. Така представен, продуктът е от последната ни серия наречена с името Daily Delicious Beauty. Съдържа цяла плеяда от полезни вещества, от които имате нужда всеки един ден.

Какво е съдържанието на опаковка протеинов шейк манго и портокал

  • Колаген и хранителни вещества
  • Растителен и животински протеини
  • Различни минерали и витамини

Този протеинов коктейл ще поддържа красотата и здравето на всеки от вас, който си го приготвя ежедневно. Може да се каже, че това наше предложение следва най-новите насоки в науката за хранителните добавки. Избрани са най-важните вещества, нужни за всекидневната му употреба.  Няма нищо пропуснато, нито излишно. Дори съставките стевиозид и еритрит, които са вид подсладители са безвредни. Както е известно, протеините са един от градивните елементи на човешкият организъм и основен енергиен двигател.

Защо е важно да приемаме протеинови шейкове

Защото те ще запълнят липсите на полезни елементи в тялото ни и същевременно с това ще ни поддържат в перфектна физическа и умствена форма. Ще подобрят обмяната на веществата и ще създадат съпротивителни сили срещу стрес и болести. Тази добавка съдържа изолат от соев протеин. Видно е, че е на растителна основа, с помощта на който се запазва собственото тегло, ниските нива на лошия холестерол и доброто функциониране на кръвоносната система.

От комплексът витамини и минерали може да споменем само за най-важните от тях, а именно: магнезий, Витамин Е, Витамин А, Витамин С, мед, фолиева киселина, биотин и др. При приготвянето на протеиновият шейк манго и портокал, с нищо не е по-различен от останалите такива. Отмервате 50 гр. от опаковката и я разреждате с прясно мляко или вода. За възрастни е един път на ден, но при нужда може и два пъти в зависимост от вашите потребности.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.