Menu
Your Cart

Добавка за черен дроб Фандетокс

Добавка за черен дроб Фандетокс
Ново
Добавка за черен дроб Фандетокс
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Добавка за черен дроб Фандетокс

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Хранителната добавка за черен дроб ФанДетокс е патентована от южно корееца Сонг Хе Боком, учен занимаващ се с извличането на полезните вещества от натурални продукти. Така представен продукт на Корал Клуб ви гарантира бързото възстановяване на този важен за организма орган.

Какво е съдържанието на добавката за черен дроб

  • райска ябълка
  • плодове годжи
  • кори от мандарина
  • семена от елда
  • соеви кълнове

Извличането на всички екстракти става по естествен начин, без използване на химия. Точно по тази причина ефективността е голяма. Разбира се само приема на тази добавка за черен дроб няма да ви гарантира крайния успех, ако не спрете вредните си навици и не подобрите храната която консумирате. Както е известно черният дроб е един от малкото органи, които имат свойството да се самовъзстановяват, дори ако са прекалено увредени. Поради тази причина това наше предложение, може да ускори цялата процедура и вие по-бързо да се върнете към нормалния начин на живот.

За какво помага добавката за черен дроб ФанДетокс

Основното направление за което служи този продукт е при хепатит и хепатоза. ФанДетокс разгражда токсините и подобрява мастната обмяна в кръвта. Следователно може да се каже, че регулира лошият холестерол в кръвта. Дори само благотворното му действие при махмурлук, доказва неговата безценна ефективност. Намалява главоболието и гаденето, подобрява вашия сън и безпричинно изпотяване. Подобна добавка Артишок за здрав черен дроб може да намерите в нашият онлайн магазин.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в ляво, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.