Menu
Your Cart

Добавка за храносмилане Асимилатор

Добавка за храносмилане Асимилатор
Ново
Добавка за храносмилане Асимилатор
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Добавка за храносмилане Асимилатор

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Хранителна добавка за храносмилане Асимилатор, най-добрият начин за изработване на ензими, с които да преработите различните видове вещества попаднали в стомаха ви. Това е алтернативен метод, когато организма ви не е в състояние сам да го направи, а отделно не искате да използвате лекарства.

Защо е необходимо да приемате добавка за храносмилане Асимилатор

В този продукт влизат доказани вещества, които ще ви помогнат всички полезни съставки на храната да се усвоят по правилният начин и да се превърнат в енергия. С други думи казано, това са ензими на растителна основа, извлечени по естествен начин. Тяхната роля е да разградят сложните храни, да ги направят лесни за асимилиране от чревния трак и от там да подхранят кръвта  ни.

Какви ензими има в хранителната добавка Асимилатор

  • Протеаза
  • Амилаза
  • Лактаза
  • Целулаза
  • Малтаза
  • Липаза
  • Папаин и Бромелаин
  • витамин А и витамин D

Амилаза, съдържа се в нашата слюнка, а както знаем тя е първият приемник на храната попаднала в устата ни. Добре смляна от амилазата тя продължава своя път към стомаха ни.

Целулаза е ензим, който разгражда целулозата за да я направи глюкоза. Повишава хранителната стойност на зърнените култури (тестените изделия), но трябва да знаете че конкретно този ензим не се произвежда от човешкото тяло.

Лактаза супер полезен ензим, който преработва лактозата и а прави на глюкоза. Това помага изключително много за асимилирането на млечните продукти. Протеаза разгражда белтъците до прости аминокиселини и помага основно за метаболизма на тялото ни. Благодарение на този ензим, не се наблюдават неразградени белтъци отложени по стените на червата. По този начин се предотвратява образуването на патогени.

Папаин и бромелаин, действието на тези ензими е аналогично с ензима протеаза. Работят както в основна, така и в киселинна среда, разграждайки белтъците до аминокиселини.

Липаза – ензим, който е необходим за разграждане на продукти от животински произход.  Превръща наситените мазнини от месо, млечни и морски храни в усвоени мастни киселини.

Витамин А  и Витамин D  засилват имунитета ни на клетъчно ниво и участват активно в обмяната на веществата. Те имат синергично действие, което води до пълно усвояване на съставките на храната.

В заключение може да напишем, че добавката за храносмилане Асимилатор ще ни помогне за по-доброто усвояване на храната, като снабди клетките с ензими за това, премахва усещането за тежест в стомашно чревния трак след ядене и повишава имунитета ни.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад.  За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.