Menu
Your Cart

Липозомен витамин D3

Липозомен витамин D3
Липозомен витамин D3
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Липозомен витамин D3, купи от линка в описанието

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Липозомен витамин D3, течна добавка към вашият здравословен начин на живот. Много иноватичен начин за нормално усвояване на витамините в безопасна форма. С този метод се гарантира 100% успеваемост , че въпросния витамин D3, ще бъде приет от клетките. Тъй като в червата и черният дроб има естествена преграда за преминаване на пероралните витамини, се налага използване именно на липозомната технология.

Какви са предимствата на липозомен витамин D3

  • Надеждна защита на витаминитеЛипозомен витамин D3
  • Ефективно усвояване на веществата в липозома
  • Не дразни стомаха и червата
  • Не се наблюдават странични реакции и алергии

На практика всички ценни свойства на витамин D3 са био достъпни за клетките. Те получават абсолютно натурално всички микроелементи, като например фосфор, калций и магнезий.

От какво ни предпазва липозомен витамин D3

Тъй като добавката активира синтеза на протеините в кръвта, влияе положително и стопиращо развитието на вирусни инфекции. Възрастните, както и по-младите понасят различните стресови състояния безпроблемно, като например промяна на климата, часова разлика, изпити и др.

От друга страна има ясни доказателства за доброто влияние срещу рахит и остеопороза. При децата се наблюдава формиране на здрави зъби и кости. Преди употреба, шишето се разклаща добре. Дозировката е един път на ден по време на хранене по 0,5 мл. Може да се приема също с чаша вода или сок.Подобен продукт от нашия онлайн магазин е Активин капсули за по-добра имунна система .

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад.  За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.