Menu
Your Cart

Витамин Е

Витамин Е
Ново
Витамин Е
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Витамин Е

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Употребата на Витамин Е може да се каже, че е в няколко направления. Той влиза в поддържането на важни органи и системи в човешкия организъм – репродуктивна, сърдечно съдова и имунна системи. Дефицитът на Витамин Е може да доведе до редица заболявания, свързани с тези системи.

За какво е полезен Витамин Е

  • Поддържа функционирането на половите жлези
  • Действа профилактично срещу поява на атеросклерозата
  • Укрепва имунитета
  • Подобрява състоянието на кожата

Едно от предимствата на Витамин Е са неговите антиоксидантни свойства. Т.е. възпрепятства процесите на окисление на липидите, които водят до увреждане на клетъчните мембрани. Благодарение на това Витамин Е неутрализира свободните радикали, като защитава и другите мастноразтворими витамини от разрушителното действие на кислородния радикал. По този начин той подобрява тяхното използване от организма.

Друг важен момент, на който искаме да спрем вашето внимание е ролята на Витамин Е в клетъчното дишане. Именно баланса при приемането на кислород от клетките може да доведе до липса или пренасищане на същите с O2. Хората , които полагат физически труд в работата си или са активни спортисти, трябва да си набавят от този витамин постоянно.

Витамин Е както и Активин капсули са важни за еритроцитите в кръвта и тяхното поддържане в норма. Капилярите, тези повърхностни кръвоносни съдове да са достатъчно гъвкави и проницаеми, за да изпълняват своята роля в организма. Участва също в работата на жлезите с вътрешна секреция, възпрепятства развитието на атеросклероза, помага за образуването на полови хормони.

Не на последно място трябва да отбележим, че Витамин Е заедно с микроелемента селен действат като защита на клетките срещу образуването на свободни радикали. Само достатъчните количества Витамин Е ще ви гарантират здрава кожа без старческа пигментация. Защитава я от прекомерно изсъхване, като регулира водния баланс на епидермиса. Начина на прием е указан в листовката за всяка възраст.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.