Menu
Your Cart

Антибактериален гел Silver Gel

Антибактериален гел Silver Gel
Ново
Антибактериален гел Silver Gel
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Антибактериален гел Silver Gel

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Антибактериален гел Silver Gel един продукт на Корал Клуб с доказано противовъзпалително действие. В основата си представлява колоидно сребро, което има противовъзпалително и антисептично действие. Самата консистенция помага за бързото възстановяване на проблемното място, като осигурява голяма биологична достъпност.

Как помага антибактериалният гел Silver Gel

Среброто подтиска специфичните ензими, гъбичките и вирусите, за да спрат да се разпространяват. Прониква на клетъчно ниво в засегнатите места, като блокира храненето на въпросните заболели клетки и те постепенно умират без да се размножават. Забележете че среброто влияе само на болните клетки , а здравите живеят и се размножават безпроблемно. 

Какво трябва да знаем за антибактериалният гел

Той се нанася на болното място (рана) и процесът на възстановяване на тъканта започва. Противовъзпалителното действие се проявява веднага след контакта, като среброто в гела прави защитен слой. Дразненето от тези рани постепенно спира, защото Silver Gel се свързва с тъканите, обхваща нервните окончания. След необходимото заздравително време, под влияние на колоидния разтвор некротизиралите маси се премахват и започва самият процес на регенерация. Подобен продукт на сребърна основа Силвър макс може да намерите в нашия онлайн магазин. 

Какви са предимствата на антибактериалният гел

  • Широк спектър на действие
  • Бързо заздравяване на открити рани
  • Използва се за овлажняване на ръце
  • Ефективно лечение на изгорена кожа

Това е ново поколение антибактериалният гел , който има доказано действие. За подробна работа с него, за да разберете всички негови предимства и противопоказания, които са малко прочетете в упътването към продукта.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.