Menu
Your Cart

Пау Дарко Мравчено дърво

Пау Дарко Мравчено дърво
Пау Дарко Мравчено дърво
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Пау Дарко Мравчено дърво, купи от линка в описанието

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Пау Дарко Мравчено дърво, най-добрият естествен антибиотик съществувал някога на Земята. Лечебните му свойства са били използвани още преди столетия от маите и ацтеките, в днешно Перу и Мексико. Те са смилали кората на това дърво и са правели отвари, с които са се предпазвали от многобройните инфекциозни болести познати по тези земи.

Както знаем, мравките са доста умни същества. Щом те живеят и се хранят в тази кора, означава че тя притежава всичко необходимо за здравословно съществуване. Както може би се досещате, този продукт не е лекарство, а добавка срещу проблеми от бактериален и инфекциозен характер.

Какви са ползите от добавката Пау Дарко

  • Положителен ефект върху гъбични заболявания
  • Предпазва от респираторни заболявания и вирусни инфекции
  • Срещу заболявания на половата и отделителна система
  • Локализира възпалителните процеси в тялото и ги отстранява

Може да срещнете мравченото дърво в литературата като „Дървото на живота“. В кората му има активно вещество „Лапахол“ , в което се намират лечебните съставки срещу бактериите и вирусите. Той потиска развитието на стафилококите и стрептококите, както и ешерихия коли.

Самата активност на съставката в кората възпрепятства синтеза на ензимите, от където се хранят на практика вирусите. Добавката Пау Дарко притежава имуномодулиращ ефект, който е доказан с редица изследвания.

За какво още помага Пау Дарко Мравчено дърво

Тъй като списъкът е дълъг, затова ще изброим само най-важните аспекти от неговото действие. Вирусите на грипа, всички кожни проблеми - херпес, папилома вируса и др. Тъй като в добавката има наличие на „Ксилоидон“, както знаем той потиска развитието на гъбичките във всички лигавици на човешкото тяло, включително вагиналните. Подобна добавка Grw Grow за силна имунна система може да намерите в нашия онлайн магазин.

Доказателство за това е, че кората на Мравченото дърво никога не се заразява и е винаги здрава. Завършваме дългият списък от преимущества с още едно не маловажно, а именно имуностимулиращо действие. Това растение се използва срещу автоимунни заболявания и алергии, които другите медикаменти не помагат. Създава резистентност и помага на клетъчния имунитет.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад.  За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.