Menu
Your Cart

ЯСЕН УМ И ДОБРА ПАМЕТ

ЯСЕН УМ И ДОБРА ПАМЕТ

Ясен ум и добра памет хранителни добавки за оросяване на мозъка при възрастни хора. Влияят благоприятно при студенти и ученици подложени на високи умствени натоварвания. Всички наши продукти са абсолютно натурални, извлечени високо технологично с невероятен ефект върху здравето ви.

Добавка за добра памет
Ново
Марка: Корал Клуб
Добавка за добра памет Готу Кола, натурален продукт с много ползи. Екстрактът укрепва кръвоносните съдове, увеличава еластичността им и активизира кръвоснабдяването на мозъка. Освен това балансира кръвообращението в капилярите, които са началото на съдовата система. За какво служи добавката за добра..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Хранителна добавка Майнд Сет, още един натурален продукт от серията ни здравословни средства за човека. Много добре влияе на кръвоснабдяването на главния мозък, подобрява паметта и като цяло общата физиология на тялото (енергия, работоспособност и т.н.). Човек по-бързо мисли и има т.нар. услужлива п..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Лецитин
Ново
Марка: Корал Клуб
Лецитин е комплексна хранителна добавка, така необходима за вашето здраве. Той присъства във всички клетки и техните мембрани в частност, един от „строителните“ и материали. Основните компоненти в лецитина са холин и инозитол, отговарящи за работата на главния мозък. Холинът е прекурсор на молекулит..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Хранителна добавка Аква Окс е комбинация от четирите най-мощни оксиданти, които взети заедно, повишават общата работоспособност и укрепват човешкото тяло. Освен това има много добро влияние върху централната нервна система и кръвоносната система. Друго важно предимство на това наше предложение е, че..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Хранителни добавки за Ментална сила, програма целяща да развие всички функции на мозъка, а именно услужлива памет и приемане на повече познание в областите, които ви вълнуват. С други думи казано да възбуди мозъчните клетки, така че да нямате чувството, че постоянно нещо забравяте. Самите добавки ги..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.