Menu
Your Cart

Хранителни добавки за Ментална сила

Хранителни добавки за Ментална сила
Хранителни добавки за Ментална сила
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Хранителни добавки за Ментална сила

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Хранителни добавки за Ментална сила, програма целяща да развие всички функции на мозъка, а именно услужлива памет и приемане на повече познание в областите, които ви вълнуват. С други думи казано да възбуди мозъчните клетки, така че да нямате чувството, че постоянно нещо забравяте. Самите добавки ги подхранват и защитават от емоционални натоварвания, на които сме свидетели през последните десетилетия.

С какво ни помагат добавките за ментална сила

Подобряват качеството ни на сън, успокояват нервите ни и намаляват тревожността, карат ни да сме по-малко раздразнителни, подобряват краткосрочната и дългосрочна памет, и увеличават нашата концентрация. Учениците и студентите имат най-голяма нужда от тях, макар програмата „Ментална сила“ да е насочена към по-възрастните хора. Времетраенето е 30 дни които са разделени на три етапа по 10 дни.

Кои съставки на Корал Клуб влизат в цялата програма Mental Force

  • МайндСет
  • Омега 3/60
  • Лецитин
  • Корал Магнезий
  • Корал Таурин
  • Корал Карнитин
  • ГрийнГрийн
  • Корал-Майн

Добавка Майнд Сет пълна гама от аминокиселини, растителни екстракти и витамини от групата В, които подобряват кръвообращението, подхранват клетките на главния мозък и подобряват вниманието, и работоспособността.

Омега 3/60 мастни киселини, които се намират в рибните продукти и подхранват клетките на нервите, така че да осигурят нормално функциониране.
Корал Лецитин източник на холин и инозитол, важни за функциониране на мозъка, нервната система, както и някои други органи.  Холинът се разтваря добре във водата, като молекулата му отговаря за паметта и координацията на човека. Инозитолът или по-познат като витамин В8 влияе върху симптомите на тревожност (потиска ги), благоприятства производството на серотонин и по този начин повишава настроението.

Магнезий - микроелемент, който е свързан с много биохимични процеси, както в двигателните ни умения (мускулите), така и в нервната система. Има тонизиращо действие, подобрява координацията ни, а понякога има успокояващ ефект.

Таурин е аминокиселина с многостранно действие, както за сърцето и мозъка, така и за цялата нервна система. Стимулира клетъчната активност и увеличава способностите на паметта.

Корал Карнитин изключително известен сред хората занимаващи се с фитнес. Тук трябва да отбележим, че тази добавка помага на тялото да преработи мазнините в енергия. Това се отнася също за мозъка и сърдечния мускул.

ГрийнГрийн източник на антиоксиданти, увеличава общата функционалност на тялото, предотвратява затлъстяването, намалява холестерола в кръвта и възбужда метаболизма.

Корал-Майн може би най-ценната съставка в този пакет. В нея има голямо разнообразие от микроелементи калций, магнезий, калий, както и желязо, подпомагащи действието на всички физиологични процеси в тялото. Друго свойство е регулирането на минералният и алкален баланс, като по този начин подобряват сетивните рецептори при възрастните хора. С други думи казано подобрява качеството на питейната вода.

Схемата на прием на добавките може да си я прочетете в упътването. През тридесет дневния цикъл е добре да се въздържате от мазни храни, намалете тестените сладки храни до минимум, избягвайте енергийни и газирани храни, кафе  и мляко и др. Пийте повечко вода над 2 литра на ден и релаксирайте по възможност по-често.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад.  За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.