Menu
Your Cart

Масло от черен дроб на акула

Масло от черен дроб на акула
Масло от черен дроб на акула
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Масло от черен дроб на акула

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Масло от черен дроб на акула, капсули съдържащи в себе си сквален, който е обогатен с допълнителни витамини. Това е хранителна добавка, която ще ви помогне да избегнете риска от рак. Нов продукт, който тепърва излиза на пазара и ще докаже своите здравословни ползи. Американските изследователи са тествали успешно този продукт, особено що се касае за начина му на производство.

Какво съдържа маслото от черен дроб на акула

  • Сквален
  • витамини А, Е, D
  • Скваламин
  • ПНМК омега-3
  • Алкилглицерол

Оказва се, че някои видове акули може да се използват за доставяне на важни за човешкият организъм съставки. Отглеждането им става в дълбоководна среда. В капсулите, които ви предлагаме има още рибен желатин и сквален. Те са важни особено за тези от вас, които практикуват т.нар. „Средиземноморска диета“. Алкилглицеролите, които се съдържат в маслото от акула се използват за зарастване на рани от рибарите.

ПНМК омега-3, но с едно важно уточнение, че става въпрос за чист продукт без химия, както е в този случай. Тогава ползата му е изключително голяма, особено що се касае за укрепване на кръвоносните съдове и нервите. Комбинацията от Витамините А, Е, D са останалата част от формулата на тези капсуси. Поддържат добрият вид на кожата, засилват зрението, особено през студените дни в годината при жените. 

Как трябва да се приема маслото от черен дроб на акула

За възрастни хора е достатъчно по две капсули през 12 часа, задължително по време на хранене. Това се налага, защото е доказано, че тази добавка най-добре се усвоява в организма. Не са наблюдавани странични ефекти, но ако нещо евентуално ви притеснява се обърнете към личния си лекар.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в ляво, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.