Menu
Your Cart

Добавка калций

Добавка калций
Ново
Добавка калций
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Добавка калций

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Добавката калций една от най-важните за човешкия организъм. Ако прочетете внимателно съдържанието ще забележите още няколко микроелемента, от които магнезия се откроява. Калций без магнезий добавка не може, както и обратното. Винаги вървят заедно, защото по-добре се усвояват от чревния трак. Недостигът на тези два елемента води понякога до заболявания, както на опорно двигателния апарат, така и на сърцето.

Кои са микроелементите в хранителната добавка

  • Калций
  • Магнезий
  • Желязо
  • Цинк и Мед
  • Манган
  • Хром

Всички изброени микроелементи са извлечени от морски седименти. Освен тях има още спирулина на прах, като по този начин се допълва общия баланс на активните хранителни вещества.

Каква е ролята на всеки един елемент в добавката Калций

Калций – основен градивен елемент в костната система на човека. Голям дефицит от него има при жените и подрастващите младежи. Участва в укрепване на нервната система при мускулите и ставите. Нормализира храненето и ензимните процеси, като предпазва от по-сериозни заболявания. 

Магнезий- вторият по важност елемент, който е синергичен с калция и неговото усвояване. Поддържа плътността на костната структура и регулира мускулната обмяна. Магнезият участва в белтъчния синтез и обмяната на енергия в клетката.

Цинк и мед елементи важни за кожата и по-специално, ако имате периферни рани. Деен участник са в синтеза на миелин (съдържа се в невроните) и нервната система.

Желязо, манган и хром са микроелементи със значително малко съдържание в този продукт. Нека само припомним колко са важни за кръвта и усвояването на кислорода от нея. Те участват показателите на хемоглобина (червените кръвни телца).

Спирулина ценен извор от белтъци, минерали и витамини, за доброто усвояване на калция. Спирулина таблетки дори за по-ефективни за баланса на витамините и минералите в организма и приемането им в чревния трак.

Хранителната добавка калций помага в укрепването на костите и ставите, в периода на възстановяване след получени политравми.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.