Menu
Your Cart

ЖЕНСКО ЗДРАВЕ

ЖЕНСКО ЗДРАВЕ

Женско здраве поддържано с хранителни добавки и здравословна диета. Това са двете най-важни стъпки за дълголетие и силна имунна система. Това се касае най-вече при настоящите и бъдещи майки. Семейството се гради на здрави и пълноценни членове. Обърнете внимание на профилактиката за да се радвате на щастлив живот.

Витамин Е
Ново
Марка: Корал Клуб
Употребата на Витамин Е може да се каже, че е в няколко направления. Той влиза в поддържането на важни органи и системи в човешкия организъм – репродуктивна, сърдечно съдова и имунна системи. Дефицитът на Витамин Е може да доведе до редица заболявания, свързани с тези системи. За какво е полезен Вит..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Коензим Q10
Ново
Марка: Корал Клуб
Хранителната добавка Коензим Q10 позната още с името убихинон-10 взема дейно участие в производството на клетъчна енергия. Това е много важно за работата на черния дроб, бъбреците и най-вече сърцето. Масово започва да се прилага в САЩ още от 2004 година и няма доказани странични ефекти. Коензим Q10 ..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Пренатал плюс нов продукт, който все още не е познат на пазара. Представлява хранителна добавка за бременни жени със специфичен състав. Още при първият удар на сърцето в майчината утроба, детето се нуждае от хранителни вещества. С тях плодът ще порасне здрав, а и неговата майка ще се чувства сигурна..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
ФитоМикс за жени най-доброто натурално средство срещу менопауза. Не хормонален продукт, който свързва физическото и емоционалното здраве в едно цяло. Намалява дискомфорта на жените с напредване на възрастта и по специално с настъпване на климакса. Депресия, безсъние, горещи вълни и нервно поведение ..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Фолиева киселина
Ново
Марка: Корал Клуб
Фолиева киселина като хранителна добавка е отдавна на пазара и интернет пространството. За нея е писано много, включително за нейните ползи. Най-голяма концентрация има в зеленолистните растения и по-специално спанак и магданоз. Може да срещнете и като витамин B9, макар да не е толкова известно поня..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.