Menu
Your Cart

МИНЕРАЛИ

МИНЕРАЛИ

Хранителни добавки с наличие на минерали, много полезни за нашия организъм заедно с витамините образуват мощна преграда срещу много болести. Голяма част влизат в състава на различни химични съединения.Защо трябва всеки ден с храната да приемаме нужното ни количество минерали? Нашите хранителни добавки придобити по естествен начин ще отговорят на вашите многобройни въпроси.

Добавка за здрава кожа
Ново
Марка: Корал Клуб
Добавка за здрава кожа МСМ или по-непозната като метил-сулфонил-метан в основата си е сярно съединение, което се среща в растенията чесън, лук, ленено семе и в някои ядки. Извлечено като екстракт от тях се получава сяра на прах с бял цвят и леко горчиво на вкус. Нейните характеристики се използват н..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Добавка калций
Ново
Марка: Корал Клуб
Добавката калций една от най-важните за човешкия организъм. Ако прочетете внимателно съдържанието ще забележите още няколко микроелемента, от които магнезия се откроява. Калций без магнезий добавка не може, както и обратното. Винаги вървят заедно, защото по-добре се усвояват от чревния трак. Недости..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Магнезий добавка, изключително важна за всички мускули, в това число и сърдечния. Разбира се най-добре е да го приемаме с храната, която консумираме. Това са бобовите растения, спанак, ядки, салати и зърнени храни. Добър вариант би било те да са био продукти с малко химия в тях. Друг вариант да си н..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Оушънмин хранителна добавка
Ново
Марка: Корал Клуб
Оушънмин хранителна добавка от дълбоководни минерали, които са йонизирани. Дава необходимата енергия на тялото на клетъчно ниво, независимо от неговата възраст. Начинът на извличане е доста сложен, но е важно да знаете, че първоизточника  е вода взета от 662 метра дълбочина на океана. Учените с..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Селен таблетки незаменим микроелементи прекрасен антиоксидант. Участва в детоксикацията на организма заедно с другата важна добавка цинк. Ако искате да получите цялостен ефект върху вашето тяло е добре да ги комбинирате. Селенът подпомага действието и усвояването на витамин Е, толкова необходим за щ..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Хидратиране на организма с ХидроМакс, здравословен комплекс от хранителни добавки за всеки. Поддържа и следи алкалният и водно-солевия баланс на водата която пием от чешмата или закупена в бутилка от магазина. Дори качеството да не е на високо ниво, тези таблетки в пакета ХидроМакс ще балансират физ..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Хранителна добавка Пентокан
Ново
Марка: Корал Клуб
Хранителна добавка Пентокан с активна съставка Калий. Отговаря за обмяната на веществата на клетъчно ниво. Когато разтворите таблетка с ПентоКан във вода се образуват две устойчиви състояния: аскорбат и цитрат.  С тяхна помощ се усвоява калия до 97% , което е повече от достатъчно. Какви са свой..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Цинк таблетки здравословна добавка от серията на Корал Клуб. Може да ви направи впечатление, че на опаковката пише Корал Цинк 15. Това означава, че във всяка таблетка има 15 мг. цинков глюконат, най-разпространената форма на българския пазар. Уникален продукт, жизнено важен за имунитета ви. Може да ..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.