Menu
Your Cart

УМНА ХРАНА

УМНА ХРАНА

Умна храна наричаме хранителните добавки, които съдържат всичко необходимо за да живеем пълноценно без да се разболяваме. Те карат мозъкът ни да командва апетита ни че вече сме сити дори с по-малко храна. Това означава че ние получаваме достатъчно калории, които ще изгорим за едно денонощие, без да трупаме мазнини.

Акай бери на прах
Ново
Марка: Корал Клуб
Хранителна добавка Акай бери на прах, подходяща за тези от вас, които имат проблеми с наднорменото тегло. Приема се по една мерителна лъжичка, която е девет грама и се разтваря в 150 мл вода. Пие се веднъж на ден в продължение на 30 дни. Основното предимство на тази смес е, че нормализира холестерол..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Гъбена крем супа
Ново
Марка: Корал Клуб
Гъбена крем супа Дейли Делишъс, източник на растителни протеини и фибри, с малко калории. Това е бързо приготвена храна за заетите хора. Често може да видите туристи, които си носят подобен тип храна, като единственото условие е да имате под ръка гореща вода. Как се приготвя гъбена крем супаВсичко е..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Енергийна напитка портокал и манго
Ново
Марка: Корал Клуб
Енергийна напитка портокал и манго с изразен плодов вкус. Коктейл от витамини и минерали с цитрусов оттенък. Всички добавки са добре премерени за да се получи синергичен ефект между тях. Продуктът е в прахообразно състояние и се приема по 25 грама на ден разтворен във вода, сутрин по време на хранен..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Протеинов шейк малина
Ново
Марка: Корал Клуб
Протеинов шейк малина от серията Daily Delicious Beauty. Лесен и напълно ефикасен начин за попълване на липсващите звена, касаещи витамините и минералите в организма ни. Такъв тип хранителни, енергийни добавки са много популярни през последните десетилетия, като приготвянето им търпи промени..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Протеинов шейк манго и портокал
Ново
Марка: Корал Клуб
Протеинов шейк манго и портокал, приятна и балансирана напитка, която може да си приготвите за по-малко от минута. Така представен, продуктът е от последната ни серия наречена с името Daily Delicious Beauty. Съдържа цяла плеяда от полезни вещества, от които имате нужда всеки един ден. Какво е съдърж..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Протеинов шейк шоколад
Ново
Марка: Корал Клуб
Протеинов шейк шоколад, много вкусна и полезна добавка към вашето ежедневие. Това е най-пълноценната храна, която ще запълни липсващите депа във вашия организъм. Съдържа ценни съставки помагащи за всяка пълноценна диета. Енергията необходима за вашето ежедневие ви е осигурена само с един прием сутри..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Протеинови шейкове
Ново
Марка: Корал Клуб
Протеинови шейкове Daily Delicious Beauty с вкус на ванилия, най-лесния начин за усвояване на всички микроелементи и витамини. Те могат да бъдат с вкус на малина, шоколад или ягода в зависимост от вашите предпочитания. Нека да напомним че всъщност съставките като цяло са едни и същи, само есенцията ..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Хранителна добавка за отслабване
Ново
Марка: Корал Клуб
Хранителна добавка за отслабване Слим бай Слим за постигане на максимални резултати. Действа положително на лошият холестерол и бързо разгражда мазнините в тялото. Освен това доказано намалява нивата на кръвната захар. Освен всичко изброено се постигат много добри резултати в областта на дет..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.