Menu
Your Cart

Протеинов шейк шоколад

Протеинов шейк шоколад
Ново
Протеинов шейк шоколад
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Протеинов шейк шоколад

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Протеинов шейк шоколад, много вкусна и полезна добавка към вашето ежедневие. Това е най-пълноценната храна, която ще запълни липсващите депа във вашия организъм. Съдържа ценни съставки помагащи за всяка пълноценна диета. Енергията необходима за вашето ежедневие ви е осигурена само с един прием сутрин на гладно с чаша топло мляко.

Какво съдържа протеиновият шейк с вкус на шоколад

  • Различни протеини (растителни / животински)
  • Хидролизиран колаген
  • Витамини и минерали
  • Микроелементи

Всъщност този продукт е от нашата най-нова серия Daily Delicious Beauty, като подобни артикули Протеинов шейк малина и Протеинов шейк манго и портокал, може да намерите в нашия онлайн магазин. Съдържанието е едно и също, само есенциите са различни. Всички те поддържат вашия жизнен тонус, защото разграждането става от аминокиселините, произвеждани от вашето тяло.

Хидролизиран колаген в прахообразно състояние се усвоява от тялото ви веднага. Допринася за здрава кожа и нокти, подхранва стави и хрущяли. Безценна смес в тази хранителна добавка. Микроелементите и витамините са липсващото звено в тази сложна формула от съставки. Тъй като те не могат всичките да постъпят в тялото ни едновременно е необходимо да си ги набавим по изкуствен начин, чрез този протеинов шейк.

Заедно с тях ще приемем още соли, които осигуряват добро усвояване. По този начин дори да имате дефицит от тях, ще си го набавите без проблемно. Това наше предложение е подходящо за хора практикуващи физически упражнения и спорт. Стресовите моменти в работата също не трябва да се пренебрегват и затова дневната доза от тази добавка ще ви свърши идеална работа.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.