Menu
Your Cart

Гъбена крем супа

Гъбена крем супа
Ново
Гъбена крем супа
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Гъбена крем супа

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Гъбена крем супа Дейли Делишъс, източник на растителни протеини и фибри, с малко калории. Това е бързо приготвена храна за заетите хора. Често може да видите туристи, които си носят подобен тип храна, като единственото условие е да имате под ръка гореща вода.

Как се приготвя гъбена крем супа

Всичко е много бързо и лесно. Вземате две мерителни лъжици от сместа и ги поставяте в стъклена чаша или купичка. Добавяте 210 мл гореща вода и разбърквате за няколко минути. Всичко е готово, може да започвате… По подобен начин може да процедирате с протеиновите шейкове, които ще намерите в нашия онлайн магазин.

Какви са основните съставки на гъбената крем супа

  • Гъби Печурки
  • Гъби Манатарки
  • Сметана и мляко на прах
  • Картофено нишесте, сгъстители и емулгатори

Печурките и манатарките са едни от най-ядливите гъби в България и Европа. Имат високо съдържание на растителни протеини, витамини и аминокиселини. Бързо утоляват глада и дават ценна енергия за организма. Добавянето на тези гъби към основната ви храна носи допълнително микроелементи като желязо, фосфор, калий и др. Полезни са за здравето и най-вече за нашата кръвоносна система.

Освен това влизат в състава на много вегетариански диети. Самите манатарки са богати на витамини от групата В, витамин А, витамини D и C. Лесно се усвояват от организма, ниско калорийни са и създават усещане за ситост в стомаха. Не натоварва храносмилателната ни система с допълнително калории.

В тази полезна гъбена крем супа има още сметана и мляко на прах. Приготвени са от  пастьоризирано краве мляко и суха сметана на прах. Източник са на протеин, минерали и аминокиселини.

Според някои хора, това е не толкова полезна храна, но предвид обстоятелствата понякога е много добро решение, отколкото да стоите гладни. Никой не отрича, че домашно приготвената прясна храна е за предпочитане, но за нея се изисква време и условия. С това наше предложение може да утолите глада си почти веднага. Всички съставки, които вече изброихме са много качествени и приготвени по специална технология.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.