Menu
Your Cart

Котешки нокът

Котешки нокът
Котешки нокът
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Котешки нокът

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Котешки нокът е продукт, който засилва имунната система и подпомага дееспособността на организма. Съставките на продукта корен от репей, перуанска лиана и зелен чай, са имунокоректори и незаменими при безсилие и понижена активност. Общо укрепващото им действие, повишава енергийната сили на човешкия организъм и помагат в борбата с лошите външни причинители, намаляват възпалителните и алергични процеси.

Какво е действието на Котешки нокът

  • имуномодулатор
  • общоукрепва организма
  • антитромботично 
  • противовъзпалително
  • антиоксидантно
  • тонизира организма

Какви са активните съставки на Котешки нокът

Перуанска лиана - растение, което се среща само във високопланинските части райони на Латинска Америка. Населението на Перу го наричат „котешки нокът“, защото стъблото му е покрито с шипчета, напомнящи на котешки нокът, с които се прихваща за стъблото и клоните на дърветата. Растението е открито през 1974г. от доктор Кеплингер и става известно в различни страни по света. Перуанската лиана е със силно изразен имуномодулиращ резултат. Това удивително растение много добре възстановява защитните сили на организма и повишава неговата работоспособност. Благодарение на активните вещества – проантоцианиди, оксииндолови алкалоиди, гликозиди,. Със синергичното си действие, тези вещества засилват фагоцитозата като засилват действието на Т- лимфоцитите и Т- убийците, като поемат вредните чужди частици, мъртвите или умиращи клетки, блокират бактериите и развитието на вирусите в нашите клетки. Нормализират нивото на имуноглобулини в кръвния серум, а имуноглуболините отговарят за хуморалната фаза на имунитета, подобряват

реологичните свойства на кръвта, защото стопират агрегацията на тромбоцитите и намаляват възможността от образуване на тромби в кръвта. Котешкият нокът помага за увеличаване на еластичността на капилярите и тонуса на съдовете.

Зелен чай - има ободряващо действие и мек аромат, повишава настроението и активира силите, зарежда  ни с енергия и удължава човешкия живот. Той е много полезен за нашето здраве, тъй като е богат на витамини, етерични масла, минерални вещества и аминокиселини. Освен тонизиращото и освежаващо действия ни осигурява антиоксидантна защита благодарение на витамин Р, който прави кръвоносните ни  съдове еластични и гъвкави и ги предпазва от вредното влияние на свободните радикали, също така забавя процесите на стареене. Катехините в чая имат противомикробен и противовирусен ефект.

Репей - растението, което е доста известно в народната и традиционната медицина с оздравяващото си действие. Много ценен е неговият корен, защото съдържа биологично активните вещества: микроелементите фосфор, магнезий, натрий, хрома, калий, мед, които намаляват възпалителните процеси. Етеричните масла, които всъщност са летливи масла, извлечени чрез дестилация и заедно с линолова, олеинова, стеаринова и палмитинова киселини, намаляват алергичните процеси, в резултат на което увеличават съпротивителното действие на човешкия организъм. Доказано е, че растението репей има антисептични свойства.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.