Menu
Your Cart

Добавка Майнд Сет

Добавка Майнд Сет
Добавка Майнд Сет
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Добавка Майнд Сет

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Хранителна добавка Майнд Сет, още един натурален продукт от серията ни здравословни средства за човека. Много добре влияе на кръвоснабдяването на главния мозък, подобрява паметта и като цяло общата физиология на тялото (енергия, работоспособност и т.н.). Човек по-бързо мисли и има т.нар. услужлива памет.

Какви са главните съставки на добавката Майнд Сет

  • Тирозин и теанин
  • Витамини В6, В9 и В12
  • Гъба Рейши
  • Екстракти от джинджифил, гинко билоба и розмарин
  • Липоевата киселина

Ще дадем малко повече сведения за всяка една от тези съставки за да знаете какво е действието на добавка Майнд Сет. От английски език Mind Set означава „настройка на ума“, следователно се подразбира за какво е предназначена добавката.

Тирозин и теанин са аминокиселини, отговарящи за синтеза на адреналина в кръвта и подобрява функциите на надбъбречните жлези и хипофизата. Явяват се главни виновници срещу стреса и успокояват нервната система.

Витамини В6, В9 и В12 комплексно влияят на поведението и възстановяват нарушенията в съня.

Гъба Рейши действа успокояващо на нервите и потиска всякакви превъзбудени състояния. С други думи оптимизират работата на нервните клетки. Следователно тази гъба активно стимулира тялото ни в будно състояние.

Екстрактите на корен на джинджифил, гинко билоба, розмарин са натурални антиоксиданти, за които е излишно да пишем. Все пак е добре да споменем тяхното положително влияние на кръвното налягане и общото укрепване на кръвоносната система. Подобни екстракти има още в   куркума на прах и златно мляко.
Липоевата киселина е също един от активните антиоксиданти в добавката Майнд Сет.

Явява се като един вид енергийна храна за мозъчните клетки и премахва тяхното окисление. По този начин предотвратява появата на  атеросклероза, повишава вниманието и нормализира съня.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад.  За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.