Menu
Your Cart

Добавка за добра памет

Добавка за добра памет
Ново
Добавка за добра памет
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Добавка за добра памет

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Добавка за добра памет Готу Кола, натурален продукт с много ползи. Екстрактът укрепва кръвоносните съдове, увеличава еластичността им и активизира кръвоснабдяването на мозъка. Освен това балансира кръвообращението в капилярите, които са началото на съдовата система.

За какво служи добавката за добра памет Готу Кола

  • оптимизира функциите на сърдечно-съдовата система
  • подобрява кръвоснабдяването на главния мозък
  • увеличава вниманието и концентрацията

Активните съставки растението  Готу Кола подобряват умствените способности и мисловната дейност, а от друга страна намаляват напрежението и тревожността. Това става благодарение на балансирането на кръвната захар и хемоглобина.

Тритерпеновите сапонини, представляват сложно устроени гликозиди,  които се съдържат в някои растения, като вземат участие в образуването на колагена. Той от своя страна е отговорен за еластичността на съдовите стени, като подпомага регенерацията на тъканите. Сапонините имат също отхрачващи и детоксикиращи функции.

Флавоноидите се използват най-вече заради своите антиоксидантни свойства. Те подобряват еластичността на вените и предпазват от образуването на тромби. Последните изследвания показват влиянието на Флавоноидите върху снабдяването на сърцето с кислород. С други думи казано вземат участие в работата на сърцето, като го предпазват от редица заболявания (хипертония и кардиосклероза). За добра памет имаме още една ценна добавка Майнд Сет, която ще намерите в нашия онлайн магазин.

Добавка за добра памет Готу Кола има благоприятно действие при атеросклероза, вегетативно-съдова дистония, разширени вени, хронична умора и депресии.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.