Menu
Your Cart

ЕНЕРГИЯ

ЕНЕРГИЯ

Една от най-важните категории в сайта BioLive.bg, енергията без която не можем. Преди да изберем правилните добавки от нашия онлайн магазин, е добре да си отговорим на въпроса, а именно коя енергия искаме да си набавим за тялото? Вторият въпрос е за какво ще я използваме и какво очакваме да постигнем с нея?

Марка: Корал Клуб
В активин капсулите са включени най-важните природни антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали в организма и забавят стареенето, увеличават съпротивителните сили. Като цяло дават необходимият заряд от енергия, гарантиращ нормалния живот на човека. Какъв е химическият състав на активин к..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Ацетил Л-Карнитин
Ново
Марка: Корал Клуб
Ацетил Л-Карнитин една добавка с няколко ефективни посоки на действие. Поддържа енергийният тонус на организма от една страна, а от друга помага за пренасянето на нервни клетки към вегетативната нервна система. По своята същност представлява биологична аминокиселина, която играе важна роля в обмянат..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Марка: Корал Клуб
Добавка за сила Н 500 с доказани качества. Използва се както от активни спортисти заради съставките в нея, така и от възрастни хора над 50 години. Продуктът допълва вече известните на пазара добавка Майнд Сет и Грифония, като дава допълнителен стимул за развитие на вашето тяло. Като цяло добавката Н..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Енергийна напитка портокал и манго
Ново
Марка: Корал Клуб
Енергийна напитка портокал и манго с изразен плодов вкус. Коктейл от витамини и минерали с цитрусов оттенък. Всички добавки са добре премерени за да се получи синергичен ефект между тях. Продуктът е в прахообразно състояние и се приема по 25 грама на ден разтворен във вода, сутрин по време на хранен..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Най-мощния антиоксидант Микрохидрин
Ново
Марка: Корал Клуб
Най-мощният антиоксидант Микрохидрин, уникален продукт от последната ни серия хранителни добавки за възстановяване на мускулите. Той активно неутрализира свободните радикали в организма, като не дава възможност те да се размножават. По този начин се увреждат по-малко клетки и тялото ни акуму..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Хранителна добавка Пентокан
Ново
Марка: Корал Клуб
Хранителна добавка Пентокан с активна съставка Калий. Отговаря за обмяната на веществата на клетъчно ниво. Когато разтворите таблетка с ПентоКан във вода се образуват две устойчиви състояния: аскорбат и цитрат.  С тяхна помощ се усвоява калия до 97% , което е повече от достатъчно. Какви са свой..
0.00 лв. Без данък:0.00 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.