Menu
Your Cart

Оушънмин хранителна добавка

Оушънмин хранителна добавка
Ново
Оушънмин хранителна добавка
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Оушънмин

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Оушънмин хранителна добавка от дълбоководни минерали, които са йонизирани. Дава необходимата енергия на тялото на клетъчно ниво, независимо от неговата възраст. Начинът на извличане е доста сложен, но е важно да знаете, че първоизточника  е вода взета от 662 метра дълбочина на океана. Учените са установили, че именно там микроелементите са в най-изчистен вид. Процесът на производство е унифициран, като най-интересното е, че съдържанието на Натрий се намалява, а магнезия се обогатява. Дълбоководната вода е много  чиста и на практика не е замърсена от човешкия фактор. Освен това ресурса е неизчерпаем и възобновяем.

Кои са ползите от хранителната добавка Оушънмин

  • Намалява умората
  • Увеличава се издръжливостта и работоспособността
  • Намалява стреса
  • Укрепва сърцето и костната тъкан

Във всяко прахче от опаковката може да видите съдържанието му. То се разтваря във вода, която по естествен начин се свързва с йоните на магнезия, калия, калция и натрия.

Най-важната съставка естествено е магнезий. Когато тялото ви има недостиг от него, се уморявате по-бързо, липсва ви енергия и сили. От там работоспособността ви се намалява, което се отразява и на съня. От друга страна Mg+ помага за възстановяването на мускулите, в това число и на сърдечния мускул. С него може да увеличите физическите натоварвания, особено ако сте спортист.

Останалите електролити в прахчето са K+, N+, Ca+. Основното им предназначение е да помогнат за придвижването на веществата до клетките и по-доброто им усвояване. И трите микроелемента поддържат алкалния и солевият баланс в организма.

Какво има още в добавката Оушънмин

Както е известно в океанската вода има още над 70 минерала, в малки количества, чиито прием е изключително ценен за нас. Самият човешки организъм сам избира от кое има дефицит и си го набавя своевременно.

Начинът на прием е сравнително лесен. В съд за вода с вместимост до един литър сложете 1 саше за да се разтвори напълно. Приемайте на малки глътки след ядене през целия ден. Подобен продукт от същата серия е Липозомен витамин D3  и Коластра Плюс. 

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в ляво, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад.  За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.