Menu
Your Cart

Куркума Заферан

Куркума Заферан
Куркума Заферан
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Куркума Заферан

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Куркума Заферан - екстракта от куркума подпомага работата на черния дроб и жлъчката, има антиоксидантно действие, намалява хроничните болки в ставите, болки от травми, отоци и др., от друга страна намалява депресивните симптоми, общия холестерол, риска от развитие на рак на дебелото черво, простатата и др., също така намалява растежа на мастните клетки с други думи подпомага намаляването на наднорменото тегло.

Какви са характеристиките на Куркума Заферан

  • подпомага работата на черния дроб и жлъчката
  • намалява хроничните болки в ставите
  • намалява болки от травми, отоци и др.
  • намалява общия холестерол
  • намалява риска от развитие на рак

Какво съдържа Куркума Заферан

Екстракт от куркума

Допълнителни вещества

Куркуминът действа противовъзпалително, от друга страна е много силен антиоксидант, подобрява мозъчната дейност, намалява риска от развитие на рак и от сърдечни заболявания, забавя стареенето като се бори с хроничните заболявания свързани със състаряването.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive
Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.