Menu
Your Cart

Липозомен витамин С

Липозомен витамин С
Липозомен витамин С
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Липозомен витамин С, купи от линка в описанието

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Липозомен витамин С, течна био достъпна форма за перфектно усвояване на всички микроелементи без странични последствия. Технологията позната като липозомна успява да запази за клетките най-важните активни съставки в тази добавка.

Опаковката е в течно състояние и трябва да се пие по 2,5 мл един път на ден по време на хранене. На пръв поглед количеството е твърде малко за възрастен човек, но ефекта от него е поразителен.

Кои са предимствата на липозомен витамин С

  • Помага в обмяната на веществатаЛипозомен витамин C
  • Силен антиоксидант
  • Не дразни чревния тракт
  • Засилва имунната система

От всичко изброено, може да се направи извода, че благодарение на липозомната технология, жизнено важния витамин С, както и останалите в консистенцията отиват на правилното място в човешкия организъм. Той има свойството да защитава тялото ни и да ускори заздравяването на вътрешни и външни рани. Не бива да се подценява въздействието на витамин С при усвояването на въглехидратите и протеините, за по-добър метаболизъм.

Холестерола се регулира благодарение на усвояването на желязото и калция в кръвта. Дори по-възрастните хора усещат прилив на енергия и по-голяма издръжливост. Основните съставки в опаковката са витамин С или аскорбинова киселина в липозомна форма плюс допълнителни микроелементи.Подобна добавка Липозомен витамин D3 може да намерите в нашия онлайн магазин.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.