Menu
Your Cart

Коло Вада Лайт

Коло Вада Лайт
Коло Вада Лайт
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Коло Вада Лайт

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Коло Вада Лайт е цялостна програма за последователно чистене на човешкото тяло от паразити. Всичко се случва по естествен начин, и в края си храносмилателната система възобновява своето предназначение. Разработена е от Алберт Зер и по нищо не отстъпва на останалите методи на детокс. Системата е доста щадяща за организма, включва само най-важните хранителни добавки, без да е нужно промяна на храненето или някаква специална диета. Целият курс е с времетраене четиринайсет дни, които са разделени на три периода.

Какво се случва по време на програмата Коло Вада Лайт

Става реална детоксикация, което ще рече чистене на организма от всичко ненужно. Основната енергия се насочва към вашата храносмилателна система. Тъй като през нея минава храната, тя е подложена на много атаки. Целта на нашите добавки е да изчистят миклофлората и да я заредят с пробиотици и растителни нутриенти, които ще възстановят минералния баланс в чревния трак. Ето обяснението на доволен клиент как се чувства след детокса.

Какви са етапите на програмата Коло Вада Лайт

  • Детоксикация
  • Чистене
  • Възстановяване

Детоксикация е  сбор от растителни съставки D-TOX I, D-TOX II и добавката Грийн Грийн. Заедно приети, те укрепват защитата на тялото ни, подобряват дейността на черния дроб и жлъчката, нормализират метаболизма, като унищожават всички паразити.

Чистене, използва се растителната добавка Лайт Микс. Нейните фибри чистят меко, защитава червата, подобрява микрофлората, защитава и възстановяват всички лигавицати.

Възстановяване, тук участват нашите най-нови хранителни добавки Грийн Грийн, Супер Флора и Асимилатор. Целта е да се регенерира дейността на червата и стомаха и като цяло целият стомашно-чревния тракт.

Кои добавки влизат в пакета Коло Вада Лайт

  • D-TOX I, D-TOX II
  • СУПЕР-ФЛОРА
  • ЛАЙТ МИКС
  • ГРИЙН ГРИЙН

Пълното, подробно упътване може да прочетете в листовката към продукта. Всички изброени по-горе съставки имат натурален произход и всяка по отделно и накрая всички заедно помагат за бързо чистене, подхранване и възстановяване на храносмилателната и отделителна системи. Добре е това да го правите два пъти в годината, за да се радвате на крепко здраве.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. 

За повече информация и подкрепа за приложението на програма Коло Вада свържи се с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.