Menu
Your Cart

Хранителна добавка Пентокан

Хранителна добавка Пентокан
Ново
Хранителна добавка Пентокан
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Хранителна добавка Пентокан

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Хранителна добавка Пентокан с активна съставка Калий. Отговаря за обмяната на веществата на клетъчно ниво. Когато разтворите таблетка с ПентоКан във вода се образуват две устойчиви състояния: аскорбат и цитрат.  С тяхна помощ се усвоява калия до 97% , което е повече от достатъчно.

Какви са свойствата на тази хранителна добавка Калий

Помага за поддържане на добра кондиция и работоспособност

  • Балансира вътрешния метаболизъм
  • Поддържа доброто състояние на кръвоносната система.
  • Особености при консумацията на ПентоКан

Важно е да се знае, че предварително таблетката трябва да се разтвори в чаша вода, сок или мляко. Разбърква се добре и се пие по време на  ядене.

Препоръчителната доза е един или два пъти на ден.

Кои са основните съставки на ПентоКан

  • Калий или хидрокарбонат
  • Витамин С или L-аскорбинова киселина
  • Рибоза

Калия е един от микроелементите, който отговаря за обмяната на веществата в клетките и помага за алкално-киселинния баланс при усвояване на веществата. Ако имате дефицит от него, най-вероятно ще се чувствате отпаднали, бързо се уморявате, дори може да получите аритмия. Това може да се дължи на лоша проводимост в миокарда.

Витамин С има ролята да снабдява тъканите и мускулите с кислород. Със своите антиоксидантни свойства успява да премахне свободните радикали. Също може да се добави участието му в синтеза на колаген, и усвояването на протеините.

Рибоза – органично съединение, участващо в синтеза на мулекулата аденозинтрифосфат. Тя е всъщност двигателя на клетките да отделят енергия. Това е много важно за спортистите и хората свързани с физически труд и натоварване, защото при тях трябва допълнително рибоза. Един вид се използва като средство за възстановяване. С друго думи написано, АТФ е необходимо за да поддържа добрата работа на „калиево-натриевата помпа“.

Хранителна добавка Пентокан се препоръчва за хора, които ядат често солена храна, имат проблеми със сърцето, при стрес и напрежение, честа употреба на кафе и шоколад. 

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.