Menu
Your Cart

Хидратиране на организма с ХидроМакс

Хидратиране на организма с ХидроМакс
Хидратиране на организма с ХидроМакс
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Хидратиране на организма с ХидроМакс

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Хидратиране на организма с ХидроМакс, здравословен комплекс от хранителни добавки за всеки. Поддържа и следи алкалният и водно-солевия баланс на водата която пием от чешмата или закупена в бутилка от магазина. Дори качеството да не е на високо ниво, тези таблетки в пакета ХидроМакс ще балансират физиологичната пълноценност, за да регулират минералните съставки. Активните компоненти в комплекта добавки вземат участие в биохимичните и физиологични процеси, с което увеличават работоспособността на човешкото тяло, особено с напредване на възрастта.

Кои са съставките за хидратиране на организма с ХидроМакс

  • Корал-Майн
  • ПентоКан
  • Добавка за сила Н-500

Добавка за сила Корал-Майн може би най-ценната съставка в този пакет. В нея има голямо разнообразие от микроелементи калций, магнезий, калий, както и желязо, подпомагащи действието на всички физиологични процеси в тялото. Друго свойство е регулирането на минералният и алкален баланс, като по този начин подобряват сетивните рецептори при възрастните хора. С други думи казано подобрява качеството на питейната вода.

ПентоКан поддържа водно солевият баланс в организма и снабдява клетките с микроелемента калий, който е един от важните електролити за поддържане на алкално-киселинния баланс в нашето тяло. Както е известно калият регулира обмяната на веществата на клетъчно ниво и поддържа обема на вътреклетъчната течност.

Добавка за сила Н-500 силен антиоксидант, който възстановява енергията в тялото. Служи като стопер срещу увреждането на клетките от свободните радикали и по този начин увеличава енергийния потенциал. В общ план допринася за добрата  умствената и физическата работоспособност и устойчивост срещу стрес.

Как трябва да се приемат отделните съставки в пакета ХидроМакс

Във всеки комплект добавки има упътване според вашите нужди и състояние. Следвайте инструкциите и ако имате допълнителни въпроси се обърнете за помощ към нас.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това.
 Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад.
За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.