Menu
Your Cart

Цинк таблетки

Цинк таблетки
Цинк таблетки
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Цинк таблетки, купи от линка в описанието

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Цинк таблетки здравословна добавка от серията на Корал Клуб. Може да ви направи впечатление, че на опаковката пише Корал Цинк 15. Това означава, че във всяка таблетка има 15 мг. цинков глюконат, най-разпространената форма на българския пазар. Уникален продукт, жизнено важен за имунитета ви. Може да послужи за предпазване от кожни инфекции, противовирусно действие и за по-добър хормонален баланс. Тъй като понякога човешкото тяло не може да приеме достатъчно цинк от храната, се налага да добавим чрез добавка недостига му. Ако във вашето меню присъстват моркови, грах, спанак и ядки, а от месото например говеждото (черен дроб), то вие имате достатъчно цинк в кръвта. За жалост по ред причини понякога това не се получава. Поради тази причина ви предлагаме лесно решение – цинк таблетки.

Какви са предимствата на цинк таблетките

  • Балансират работата на ендокринната система Цинк таблетки
  • оптимизират метаболизма в кръвта
  • Кожата става гладка и приятна на допир

Цинкът, както желязото и селена са много важен микроелемент, който не бива да се подценява. Помага за по-лесното усвояване на храната и преобразуването и в енергия. Цинк таблетките са произведени по всички правила за качество и количеството прием е различен за възрастовите групи. Не предизвиква странични смущения, абсолютно безопасен елемент.

Интересна информация за цинк таблетките

Малко хора знаят например, че именно цинка помага за усвояване на Витамин Е и неговата концентрация на клетъчно ниво. Обмяната на веществата, особено тази на протеините помага за много биохимични процеси. В заключение може да споменем само, че цинк таблетките ще ви помогнат за здрави нокти, коса и зъби, както и техния правилен растеж. При липса на достатъчно цинк в кръвта се наблюдава склонност на някои хора към алкохолизъм. Подобна добавка липозомен витамин С може да намерите в нашия онлайн магазин, както и още много полезни съвети за вашето здраве.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.