Menu
Your Cart

Коластра плюс

Коластра плюс
Коластра плюс
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Коластра плюс, купи от линка в описанието

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Коластра плюс ефективно средство за повишаване на имунитета. Представлява съвкупност от бета-глюкани и коластра от крава, които взети заедно вършат чудесна работа за организма синергичен комплекс.

Какво представлява Коластра плюс

Това е продукт със силно изразени активни компоненти и естествени антиоксиданти, които развиват способността на човешкото тяло да повиши съпротивлението към различни патогени. В допълнение може да кажем, че ускорява процеса на възстановяване на лигавиците и по-конкретно тази на стомаха и червата.

Основни съставки на Коластра плюс

  • Растежни фактори хормониКоластра плюс
  • Желязопренасящ гликопротеин
  • Имуноглобулини и олигозахариди
  • Минерали и витамини
  • Гликопротеини и Лизозоми – натурални преносители на храносмилателните ензими

Коластра от крава – това е екстракт от млякото през първите дни след раждане. Концентрацията на биологично активни вещества е по-голяма в сравнение с нормалното мляко. С други думи може да се каже, че тук присъстват имуноглобулини и лактоферини, както минерални вещества и елементи мед, цинк, желязо, селен и магнезий.

Създава се собствен имунитет, който укрепва тялото и не му дава възможност да се разболее. Получава се т. нар. имунен отговор, който помага във възстановяването. От друга страна трябва да подчертаем двойно по-малкото наличие на лактоза, което е полезно за хора, които не консумират мляко и млечни продукти.  Подобни свойства може да видите в липозомен витамин С от нашата серия на добавките Корал Клуб. Препоръчителна доза е по две капсули два пъти на ден по време на хранене.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.