Menu
Your Cart

Силвър Макс

Силвър Макс
Силвър Макс
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Силвър Макс, купи от линка в описанието

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Силвър Макс Кеър е воден разтвор на сребърна вода за почистване и профилактика на кожата. Без значение дали е мазна или суха, този продукт има впечатляващи резултати. Функцията на колоидното сребро е добре позната на науката. Сребърните йони се разтварят във водата, като по този начин успяват да се промъкнат в порите на кожата и да предотвратят отрицателното влияние на патогенните бактерии. 

Всъщност в общият случай става въпрос за почистване на кожата и отстраняване на тези пори. Така тя остава дълго време хидратирана и свежа.

За какво може да послужи добавката Силвър Макс

  • Има антисептично действиеСилвър Макс
  • Действа подмладяващо на кожата
  • Регенерира кожните клетки
  • Премахва лющенето на кожата

Много маски, лосиони и вани са на основата на колоидното сребро. Почистването на повърхностния слой сутрин и вечер е много полезно. Като цяло женската кожа има повече нужда от това и поради тази причина продукта се купува по-често от нежния пол. Екстрактът Силвър Макс се добавя успешно към маски от глина, плодове, зеленчуци и др., като се получава засилващ ефект. Добър вариант е да прочетете упътването към този продукт за да знаете как да го използвате. Ако искате да нямате проблеми с чревния тракт и да усвоявате всички микроелементи на 100% ви препоръчваме добавката липозомен витамин D3.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад.  За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.