Menu
Your Cart

Хранителни добавки за сърце C Pack

Хранителни добавки за сърце C Pack
Хранителни добавки за сърце C Pack
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Хранителни добавки за сърце C Pack

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Хранителни добавки за сърце C Pack, всички съставки в един цял комплект. Опаковката е за активното подхранване на сърдечния мускул, като изпълва с енергия клетките му. Поддържа нормалния тонус на сърцето, следователно е полезен за цялата кръвоносна система. В този продукт е постигнато идеално съчетание от добавки, които разбира се може да си ги набавите и по отделно в нашия онлайн магазин.

Какво е съдържанието на хранителни добавки за сърце C Pack

  • ПентоКан
  • Коензим Q10
  • Корал Таурин
  • Корал Магнезий

ПентоКан е микроелемент с високо съдържание на калий. Дава възможност за бързо възстановяване на клетките в миокарда и запазва тяхната цялост дори при по-големи физически натоварвания. Предотвратява появата на оксидативен стрес, тъй като се изчерпват антиоксидантите в клетките, от което те започват да стареят. Умелото съчетание на Липозомен витамин С с калия създава условия за доброто усвояване на ПентоКан от организма.

Коензим Q10 изпълнява функцията както са витамините в организма ни, но с малка разлика. Тя идва от антиоксидантното действие, което се появява особено с напредване на възрастта. Доказано е че Коензим Q10 намалява от тютюнопушенето, ендокринни нарушения и сърдечно съдови проблеми. Именно поради тази и още няколко причини Коензим Q10 е включен в този пакет.

Корал Таурин е аминокиселина, регулираща приема на микроелементите калий, калций, натрий и магнезий. Основната му роля в предлаганият от нас пакет е да повиши енергообмена и да намали нивата на холестерола. Друго интересно свойство е, че намалява стареенето на клетките на сърдечния мускул специално и на организма като цяло.

Корал Магнезий балансира мускулния тонус на сърцето и освен това действа успокояващо на нервите. Осигурява голяма абсорбция (бисглицинат), а магнезиевият таурат подпомага жлезите с вътрешна секреция.

Опаковката на всички добавки е за 60 дни, като е добре да прочетете подробно листовката с начина на прием на всяка от тях.  Нека припомним, че предлаганият от нас продукт не е лекарство, а един от начините за профилактика на човешкото тяло.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.