Menu
Your Cart

Изчистване от паразити ПараФайт

Изчистване от паразити ПараФайт
Изчистване от паразити ПараФайт
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Изчистване от паразити ПараФайт, купи от линка в описанието

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Изчистване от паразити ПараФайт е противопаразитен продукт с голям спектър на действие. ПараФайт не е лекарство, а комбинация от известните растителни антхелминти.

За какво може да помогне изчистване от паразити ПараФайт

Създаден е да изчисти организма от паразити и да подобри работата на стомашно – чревния тракт.

Какво съдържа продукта за изчистване от паразити ПараФайт

  • Екстракт от черен орех 
  • Вратига
  • Корен от тинтява
  • Мащерка
  • Кимион
  • Кора от бряст
  • Градински чай
  • Риган

Екстракт от черен орех  е източник на дъбилни вещества, етерични масла, витамини С, В1 и Р, кумарини, гликозиди, флавоноиди, минерални соли, юглон, органични киселини. Юглонът  потиска активно действието на патогенните бактерии, дрождите от рода Candida, подобрява функцията на червата. Флавоноидите и танините, предпазват от раздразнение и възпалението на лигавиците, засилва тяхното заздравяване.

Вратига е източник на етерично масло, което се състои главно от пинен, флавоноиди, туйон, камфен, фенолкарбонови киселини, камфор, туйол, борнеол и др. Тези елементи действат зашеметяващо на остриците, ламблиите, аскаридите и други паразити в различните органи, спират тяхното размножаване и намаляват токсичното им действие върху човешкия организъм.

Корен от тинтява силно природно антихелминтно средство. Той съдържа генциопикрин, който спира жизнената дейност още в начален стадии на един от най – опасните паразити Тохосаrа canis, който засяга черния дроб, белите дробове, очите, често води до гастрит и силни алергии.

Мащерка – съдържа тимол, който е много ефективен по отношение на екзотичните хелминти анкилостома и некатор и паразитиращия в дебелото черво на домашните животни власоглав червей.

Кимионът  засилва защитните сили на човешкия организъм и ни помага при различни здравословни проблеми, в това число и инфекции, в чиято основа са паразитите.

Кора от бряст, градински чай, риган засилват противоглистните съставки на продукта със своите противовъзпалителни, спазмолитични, адстрингентни свойства. Тази комбинация съдържа дъбилни вещества, флавоноиди, катехини, които помагат при, подуване на корема от събрани газове в храносмилателния тракт, тежест в стомаха, намалява процесите на гниене и разлагане в стомашно-чревния тракт. Този продукт е част от комплекта изчистване от паразити Парашилд, с който може да направите цялостно отстраняване на неканените гости в храносмилателната ни система.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад.  За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.