Menu
Your Cart

Програма Здрави черва

Програма здрави черва
Програма Здрави черва
0.00 лв.
Без данък: 0.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Програма Здрави черва

За да вземеш 20% допълнителна отстъпка от цената е необходимо да направиш своята Регистрация, в системата на Корал Клуб. Ако имаш затруднения - не се колебай да ме потърсиш от тук или от другите ми контакти.

ЗА ПОРЪЧКИ

Програма Здрави черва, нова разработка на Корал Клуб, отнасяща се до цялостната профилактика на храносмилателния тракт. В нея влизат продукти, които вече са познати на българския пазар, но последователността на приема не е усъвършенстван.

Защо е важно да изпълним програма здрави черва

На първо място е заложен силния имунитет. Активната работа на всички системи в организма е сигурна гаранция, че човек ще се чувства свеж, с прекрасно самочувствие. Подходът към изпълнение е с времетраене 30 дни. Те са разделени на 3 равни интервали по 10 дни.Основните добавки, които влизат в трази профилактика са:

  • Супер-Флора
  • Заферан
  • Корал Репей
  • Папая

Какво включват трите етапа в програмата здрави черва

I етап – фино чистене на червата. Тук спадат процеси като детоксикация (извеждане на непотребните вещества) на токсини, паразити и други. Жлъчката и бъбреците подобряват своята работа. Основните добавки, които се приемат  са Супер-Флора, Папая, Зърнастец, Репей, Лецитин, Карнитин, Заферан, Люцерна, Листа от черен орех. Всички тях може да намерите и по отделно в нашия онлайн магазин.

II етап – много важно е тук да се балансира нормалната работата на червата и постепенно да се възстанови микрофлората. Продуктите в тази фаза на прием са Артишок, Магнезий, Аква Окс, Лецитин, Супер-Флора, Асимилатор и Заферан. Всички те спомагат за по-доброто усвояване на веществата в организма и тяхната обмяна в енергия.

III етап – пълно възстановяване на храносмилателния тракт, балансиране приема на витамини и минерали и като цяло обмяната на веществата. Продуктите донякъде са същите както при I етап и II етап: Папая, Супер-Флора, Люцерна, Магнезий, Таурин, Омега 3/60, Заферан, Корал Репей.

На пръв поглед имаме много добавки, но е добре все пак да се консултирате с нас за точния прием. Обезателно се пие поне литър и половина до два литра вода на ден. Спазвайте предписаната диета и приемайте  и се спазват всички минерален комплекс Корал-Майн.

Ако искате да закупите нашият продукт натиснете ТУК. За да ползвате 20% отстъпка от цената в бутона за регистрация може да направите това. Ако сте в друга държава от знамето в дясно, избирате страната, в която се намирате и си поръчвате в техния склад. За повече информация и подкрепа относно продуктите на Корал Клуб се свържи с мен Иванка Георгиева ID 2905332 независим партньор на Корал Клуб 089-8509-184 или Фейсбук BioLive.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
BIOLIVE използва бисквитки и други технологии, за да можем да предлагаме страниците ни безопасно и надеждно, да проверяваме работата им и да подобряваме потребителския ти опит, включително релевантното съдържание и персонализираната реклама както на нашите страници, така и на страниците на трети страни.